Ahoj, v hardware se moc nevyznám a nevim c s čím bude fungovat. Tak se zeptám Vás odborníků.. Mám doma Hal3000, i3, 4gb ram, ati radeon hd5670(aspoň myslím, nejsem doma), disk 500Gb Mám ho asi 3 roky. Od té doby se disk celkem zaplnil, a já bych třeba rád natáčel videa z her, a získal další místo na další, nebo na mou už tak rozsáhlou sbírku filmů (cca 500 dvě), které bych rád měl v pc, ne na dvd. Nevyznám se v systému zapojení hdd, ale úplný trotl také nejsem. Četl jsem, že disky jsou teď drahé, kvůli te tsunami v Japonsku.. Přesto ho chci. Nějaký rychlý, levný, kvalitní, s kapacitou kolem 2000gb. Poradíte mi prosím co vybrat? Nebo jakékoliv rady ohledně hdd? Případně i výměnu ostatního hardwaru pro vyšší výkon mého pc? Na ceně zaleží, ale zase nechci nějaké šmejdy. Nějak se vždycky ušetří.. doplněno 31.10.12 11:05: Cokoliv budete chtít vědět, rád zodpovím. omlouvám se za překlepy. doplněno 31.10.12 11:24: Možná bych měl doplnit že PC je v provozu nepřetržitě, až n aktualizace či občasnému přepínání na Ubuntu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.