Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde myš proč?

Od: karlston odpovědí: 9 změna:

Při zapnutí P.C po chvíli nejde myš. Co mám dělat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonymes123*
hodnocení

0x

Já bych ji zkusila odpojit a zase zapojit.

karlston
hodnocení

To jsem zkoušel,a znovu restartovat .Někdy to naskočí ale zas druhej den to nejde,je to samé.

Co takhle zkusit jinou myš? Předpokládám, že je to drátovka. USB nebo PS2?

doplněno 30.10.12 22:10:

Případně se ve správě zařízení podívat na ovladače nebo je aktualizovat. Pro tento případ se dá PC ovládat i bez myši...

karlston
hodnocení

Nemám a je to USB

Viz doplnění mé odpovědi. Ještě zkusit návrat systému do doby, než problém nastal. Nejlevnější myši stojí pod stovku...

mowla*
hodnocení

0x

Jaká myš? Jaký PC? Jaký OS? Co se na PC dělo, když naposledy fungovala (instalace/odinstalace)?

joudic*

hh *palec* jeste bych zkusil jine usb

elektrikar*
hodnocení

0x

Pokud je to myš s kuličkou , je dobré jí občas rozebrat kuličku umýt saponátem, usušit v utěrce a převáděcí kolečka očistit od prachu a mastnoty I na optické myši může býr nějaká nečistoza která jí brání ve funkci. Múže být špatně zapojený konektor, Nebo zlomený kabel. Zkuste jej při závdě protáhnout mezi prsty. Pokd to nepomůže kupte novou.

mickey155*
hodnocení

0x

může to být zalomený kabel,ja měním myš jednou ročně,vždycky o ni nak zakopnu...vyřešil jsem to bezdratovou a nechapu,proc me to nenapadlo už dříve..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]