Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím vás, nevíte co s hlášením tiskárny Canon, že "tisková hlava není nainstalována", navzdory tomu, že tam odjakživa je a stalo se mi tak ze dne na den? Díky
Můžete se podívat, jestli jsou cartrige s inkoustem správně usazené. Ale asi vás moc nepotěším, když jsem tuhle hlášku naposledy viděl já, byla tisková hlava po smrti a tiskárna musela do servisu.
Usazené správně určitě jsou, zkoušela jsem to snad stokrát Každopádně se do servisu určitě půjdu zeptat, i když věřím, že oprava bude možná podobná ceně nové tiskárny a ta moje už přeci jen nějaké roky má.
Moc vám děkuji za odpověď a přeji pěkný den!
Ano tisková hlava má s největší pravděpodobností kariéru za sebou, výměna je hodně jednoduchá, (u nové tiskárny si jí každý instaluje sám, je přeci zabalená zvlášť), cena 1500-2000Kč.
Jediné co mohu doporučit ještě zkusit - vyndat hlavu a očistit její zlacené kontakty měkkou gumou na gumování a zkusit znovu.
doplněno 31.10.12 21:34:Jaký je to model?
doplněno 31.10.12 21:38: Zkrat mystifikuje
Správně usazené kartridže nebo tisková hlava není totéž a tiskárna to rozlišuje - to by hlásila že chybí inkoust, nebo že inkoust nemůže rozeznat. Pokud píše problém tiskové hlavy, je nutné vyndat inkousty a pak vyndat hlavu. Potom zkusit co píšu výše...
No právě, je to už starý model, Canon Pixma iP 1000, takže nevím, zda se investice do nové tiskové hlavy vyplatí. I vám moc děkuji za odpověď A čištění určitě zkusím.
Vyndala jsem vše, co jsem mohla Opravdu několikrát po sobě, tiskárnu jsem i odinstalovala a znovu nainstalovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.