Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Prosím o radu, mám další problém, jak nastavit v PC, spořič obrazovky. Když tam chci dát spořič obrazovky, je tam: Tento spořič obrazovky nemá žádné nastavitelné možnosti. Poradíte,co dělat, aby se vše vrátilo, jak bylo? Není tam ani základní nabídka, spořiče obrazovky. Dříve jsem tam mohla dát i naše foto. Předem děkuji za návod. Viky
Co máte za systém? V Ovládacích panelech v Individuálním nastavení (nebo Plocha pravé myšítko-Přizpůsobit) je spořič obrazovky a tam je v nabídce mimo jiné Fotografie. V nastavení je dále možno upravit další jako složka, ze které budou fotky zobrazovány, prolnutí apod...
Dobrý večer, mám XP. Snad je to správně. Trvalo mi to trochu déle, ale už mám Spořič obrazovky. Děkuji Viky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.