Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám film ve formátu avi. Asi je nějaký vadný, protože nejen že nejde spustit ale i vymazat. Jakmile na něj kliknu a chci dát odstranit, tak mi to hází, že došlo k chybě a sekne se mi celý počítač a musím ho restartovat. Co s tím? Jak se toho filmu zbavit? Děkuji za odpověď
Navrhoval bych nainstalovat REVO Uninstaller,přetáhnout film na plochu a odstranit "Režimem lovce",který tento program nabízí.
Děkuji, zkusím to,jen nevím jak přetáhnout film na plochu, protože jakmile se ho "dotknu" tak se mi to sekne .
Tak ho nepřetahujte,jen si otevřete Tento počítač a doklikejte se k ikoně filmu a pak na tu ikonu zamiřte Režim lovce.
Nejdřív zkotrojul disk na vadný sektory. Potom požij program unlocker kterej ti zjistí co daný file blokuje a následmé ho odatraní. Mimochodem pokud je to kontejner avi s uvnitř skrytým wmv tak v tom můž být vir ( není to přímo vir ale pěkná hajzlovina která využíva automatické aktualizace codeku a napíše to člověk z devitiletky)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.