Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nerozumím jedné věci. Jak zapojím modem, pokud budu mít odhlášenou pevnou linku? A co se vůbec stane? Jenom nebudeme platit za telefon a tel. přípojka zůstane a do ní se zapojí modem? Momentálně pevnou linku máme a modem je zapojen přes rozbočovač do tel. přípojky (O2 Internet Optimal).
Díky
Dobrý den, my máme internet bez pevné linky a máme na zdi takovou tu krabičku, do který by se dal podle mě zapojit i pevný telefon, ale my tam máme kabel napojený na modem a z modemu potom jednotlivé síťové kabely k pc. Takže problém to není, pevnou linku odhlásíte a budete mít podle mě v té samé krabičce na zdi zapojený ten internet.
Pokud odhlásíš pevnou linku (nepřejdeš k jinému operátorovi), můžeš stávající modem ´zahodit´ - sice na zdi zůstane zásuvka a z ní vedoucí kabel, ale ten kabel nebude na druhé straně nikam zapojený - tedy k ničemu... Stejnětak můžeš do modemu zapojit kus kabelu a nechat ho volně viset...
Pokud jsem to tedy pochopil správně tak, že chceš zrušit celé připojení, nejen telefon...
Ok, takže pokud chci zrušit jen platbu hovorů (telefon), ale internet dále budu chtít, tak stačí odhlásit pevnou linkut? A pokud bych nechtěl ani internet, tak zrušit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.