Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook Express - pošta, podle data příchodu

Od: viky® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. *slunce* Prosím, potřebovala bych poradit, jak srovnat poštu v Outlooku. Měla jsem problémy s PC. Po týdnu, když jsem otevřela poštu, tak mám v došlé poště, všechny zprávy proházené. Mám tam i zprávy, které byly už vymazány a jsou staré. Jde mi o to, jak udělat, aby se zprávy srovnaly, jak chodí za sebou. Nevím, zda jsem to správně popsala. Na obrázku je vidět, jak se zprávy řadí. Děkuji všem za radu. Viky

Outlook Express - pošta, podle data příchodu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

3x

Zdravím, klikněte na přijato, mělo by se to seřadit

hodnocení

"Ohneta." Moc, moc, moc, děkuji. Pošta je v pořádku. Viky

ladaadal*
hodnocení

3x

Přesně tak, kliknout na přijato. Seřadí se to sestupně nebo vzestupně a při dalším kliknutí se to otočí.

hodnocení

"Lada." Vše jsem vyzkoušela otevřít, přečíst, na tu jednu maličkost, jsem nepřišla. Děkuji Viky.

luke237
Je to standardni chovani oken ve Windows - kdyz se klepne na nazev sloupce, tak se to podle nebo setridi. Kdyz se na nej klepne znova, tak se to setridi v opacnem poradi.
Funguje to tak v celem systemu, nejen v Outlooku.
luke237
"... tak se to podle neHo setridi".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]