Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smajlíci do nokie N73

Od: stanavaf® odpovědí: 10 změna:
Zdravím lidi tady a ty moudřejší navíc, mám nokii N73, nutno podotknout, že asi 2 dny, byla jsem zvyklá ve svým starým founkem používat při psaní SMS smajlíky, ale tady je nějak nemůžu najít. Když zmáčnu při psaní sms *, objeví se jen tečky, čárky,...atd., smajlíci nikde. Nevíte náhodou jak je tam dát, třeba nějak program nebo přímo stránky na něj, hlavně aby byl free. Díky ahoj

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mělo by stačit stisknout kurzorové tlačítko nahoru či vlevo, aby se kurzor posunul. Na další obrazovce jsou již smajlíci.
hodnocení

A nejsou, páč je tam nevidím. Tak teda: při psani sms zmáčknu * , tam se zobrazí zvolte symbol: a stránka 1/2 , na druhý stránce končím symbolem pro enter, který jen v samotném textu způsobí odřádkování. Táááák a teď babo raď, teda vlastně pánové. Kde jsou teda teď ti smajlíci?néééšó *nevi*. St.
Tak radím:
forum.n73.eu/...
hodnocení

no jo, jenže to, co tam ten titmo píše už nefachčí, pak je tam ještě něco a to je nějaká hatlamatinština, tak prostě furt nic *nevi*, furt néééšóóó.
Tak mrni ještě zde:
forum.n73.eu/...
hodnocení

no jo no, tam by se něco našlo, ale když to pak otevřu, tak je tam ,to co je vidět a když to poťukám, tak se nic něděje, tak nevím, furt néééšóóó *nevi*
Smajlíci do nokie N73
Klikni na ikonku Extrahovat do... a program se ti z toho archivy vyextrahuje na tvoje zvolené umístění. Z toho pak pustíč instalaci.
hodnocení

ahoj, tak ještě jednou a naposled, i když to mám na ploše nedělá to nic, teda, chová se to jako by něco (takový ty přesýpací hodiny), ale nespustí se nic. Já o tom nic nevím, takže mě teď neberte za slovo*bzum*, ale nemůže to třeba něco začít dělat až ve chvíli, kdy by byl founek napojenj na PC, řeba přes USB a tam třeba pomocí toho PC suite, přes složku Aplikace s tím třeba něco dělat?
Díky St. Krásnej večer.*slunce*

ok, tak ten extrahovany soubor nakopiruj do telefonu a spust primo v nem. Tim se pusti instalace.

V PC asi nemas korektne nainstalovany SW Nokie, pac by se to jinak dalo nainstalovat primo z PC... dulezita je shodna verze Symbianu, pro kterou je ten program urcen.

hodnocení

Ahoj, tak se mě zdá, že nejsem asi až tak blbá *hi*, ještě splaším USB a pak uvidíme. Díky.Pa St.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]