Nejste přihlášen/a.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
A nejsou, páč je tam nevidím. Tak teda: při psani sms zmáčknu * , tam se zobrazí zvolte symbol: a stránka 1/2 , na druhý stránce končím symbolem pro enter, který jen v samotném textu způsobí odřádkování. Táááák a teď babo raď, teda vlastně pánové. Kde jsou teda teď ti smajlíci?néééšó
. St.
no jo, jenže to, co tam ten titmo píše už nefachčí, pak je tam ještě něco a to je nějaká hatlamatinština, tak prostě furt nic
, furt néééšóóó.
no jo no, tam by se něco našlo, ale když to pak otevřu, tak je tam ,to co je vidět a když to poťukám, tak se nic něděje, tak nevím, furt néééšóóó ![*nevi* *nevi*]()
![Smajlíci do nokie N73]()

Klikni na ikonku Extrahovat do... a program se ti z toho archivy vyextrahuje na tvoje zvolené umístění. Z toho pak pustíč instalaci.
ahoj, tak ještě jednou a naposled, i když to mám na ploše nedělá to nic, teda, chová se to jako by něco (takový ty přesýpací hodiny), ale nespustí se nic. Já o tom nic nevím, takže mě teď neberte za slovo
, ale nemůže to třeba něco začít dělat až ve chvíli, kdy by byl founek napojenj na PC, řeba přes USB a tam třeba pomocí toho PC suite, přes složku Aplikace s tím třeba něco dělat?
Díky St. Krásnej večer.![*slunce* *slunce*]()
Díky St. Krásnej večer.
ok, tak ten extrahovany soubor nakopiruj do telefonu a spust primo v nem. Tim se pusti instalace.
V PC asi nemas korektne nainstalovany SW Nokie, pac by se to jinak dalo nainstalovat primo z PC... dulezita je shodna verze Symbianu, pro kterou je ten program urcen.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]