Zdravím lidi tady a ty moudřejší navíc, mám nokii N73, nutno podotknout, že asi 2 dny, byla jsem zvyklá ve svým starým founkem používat při psaní SMS smajlíky, ale tady je nějak nemůžu najít. Když zmáčnu při psaní sms *, objeví se jen tečky, čárky,...atd., smajlíci nikde. Nevíte náhodou jak je tam dát, třeba nějak program nebo přímo stránky na něj, hlavně aby byl free. Díky ahoj
A nejsou, páč je tam nevidím. Tak teda: při psani sms zmáčknu * , tam se zobrazí zvolte symbol: a stránka 1/2 , na druhý stránce končím symbolem pro enter, který jen v samotném textu způsobí odřádkování. Táááák a teď babo raď, teda vlastně pánové. Kde jsou teda teď ti smajlíci?néééšó . St.
ahoj, tak ještě jednou a naposled, i když to mám na ploše nedělá to nic, teda, chová se to jako by něco (takový ty přesýpací hodiny), ale nespustí se nic. Já o tom nic nevím, takže mě teď neberte za slovo, ale nemůže to třeba něco začít dělat až ve chvíli, kdy by byl founek napojenj na PC, řeba přes USB a tam třeba pomocí toho PC suite, přes složku Aplikace s tím třeba něco dělat? Díky St. Krásnej večer.
ok, tak ten extrahovany soubor nakopiruj do telefonu a spust primo v nem. Tim se pusti instalace.
V PC asi nemas korektne nainstalovany SW Nokie, pac by se to jinak dalo nainstalovat primo z PC... dulezita je shodna verze Symbianu, pro kterou je ten program urcen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.