Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kurzor - problém

Od: reno* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, otcovi se podařilo opravit kurzor(šipku) ..usnul u pc a stala se nějaká nehoda, když chce pohnout z myší třeba do prava tak kurzor utíká úplně jinam *smich* poprosím o radu jak problém vyřešit děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Koukni do Start - Ovládací panely - Myš, záložka Možnosti ukazatele...

Případně - není-li zablokována nějaká klávesa...

;)

doplněno 29.10.12 20:31:

Jak tak koukám na ten obrázek - jaké je rozlišení?

reno*
hodnocení

v nastavení myši to asi není..má tam nastaveny ty stejné hodnoty jako mám já

reno*
hodnocení

je to os windows vista a rozlišení netuším

hm*
hodnocení

2x

Už jste zkusili restartnout?

Nezaply se mu nějaké funkce pro postižené?

praivo*
hodnocení

0x

Zkoušel jinou myš?

reno*
hodnocení

nezkoušel..jinou nemá, ted jsem se tam dostal přes team wiew a myší svou myší pohybuju normálně ale je tady další problém..stránku má zmenšenou a nejde roztáhnout přes celou obrazovku

používám firefox tak exploeru moc nerozumím

reno*
29.10.12 20:15
hodnocení

screen

Kurzor - problém

ernie*
hodnocení

0x

Máte tam nastavenu zobrazování plochy na výšku, místo na šířku. Musíte to přenastavit v aplikaci grafického adaptéru anebo ještě lépe-pokud víte, kdy tato situace nastala, tak se vraťte v Obnovení systému před dobu, než tato situace nastala, pokud jste body obnovy ze systému nevymazali.

reno*
hodnocení

super tak už to spravil..bylo to v nastavení toho grafického adaptéru

dík za rady odbornící *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]