Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace z google play bez zatizeni FUP?

Od: madboy* odpovědí: 4 změna:

stahoval jsem hry a aplikace z obchod play primo z telefonu,ted jsem zkousel stahovat primo z pocitace pod mym google uctem a zajimalo by me jestli kdyz dam stahovat pres google play z PC jestli se mi stahovane data zapocitavaji do fup limitu.

dik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud vím (a jakože vím), tak při kliknutí na Instalovat v Google Play (kdekoliv, i na počítači), se vyšle informace o stažení do mobilu, kde samotné stahování proběhne. Takže pokud jsi připojen na mobilu na internet přes svého operátora, čerpáš FUP u operátora.

mowla*
hodnocení

0x

Téměř každé připojení k netu má nějaký FUP... Když stahuješ přes telefon přímo (GPRS/EDGE nebo 3G), čerpáš z limitu FUP pro připojení mobilu, pokud stahuješ přes PC, čerpáš FUP tohoto připojení (kabel, ADSL/VDSL)... A pokud máš, například, domácí wifi a telefonemstahuješ přes ně, čerpáš FUP z připojení, na němž je wifi router...

doplněno 28.10.12 14:42:

Pokud stahuješ počítačem, jehož připojení neplatíš, můžeš být určitě "v klidu"... :-D

madboy*
hodnocení

operatorem mam 6 GB a chci stahnout gigovou hru,stahuju to pocitacem v knihovne..kde jsou sice omezene fce ale stahovat pdf a podobne jde..takze muzu byt v klidu?

majsterjoe*

Ano, ja uz ti bylo receno mas FUP na pripojovani z telefonu. Pokud se pripojujes pres PC, tvuj FUP na to neplati. Hru, soubor, dokument pak stahnes kabelem z PC do mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]