Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Poslední 3 dny řeším problém s přihlášením na Skype.
Na účet se normálně přihlásím i odhlásím. Bohužel se mi nedaří přihlásit se do samotnýho ,,programu" na volání a chatování na hlavní liště.
Poraďte prosím. Díky
Taky se mi vod jistý doby ukazuje todle, nevím jestli to nemá s tím skajpem taky něco společnýho.
Neinstalovals nějaký softwarre od Samsungu?
doplněno 28.10.12 16:35:Tak zkus najít soubor avrt.dll (asi ve WindowsSystem) a přejmenovat ho na něco jiného (třeba avrt.dlx), údajně to pomůže.
doplněno 28.10.12 16:48:Click To Call - skype.com/...
Normálně spusť Průzkumníka a otevři složku Windows, pak System a hledej avrt.dll.
doplněno 28.10.12 17:08:WTF... Správce souborů ve Windows - Windows Explorer (Průzkumník Windows); explorer.exe
doplněno 28.10.12 17:24: Je tohle možné... Start -> Spustit -> explorer.exe nebo otevři nějakou složku...
Radši o přejmenování toho souboru požádej někoho jiného, s takovými "znalostmi"by sis taky mohl zničit systém.
Stříbrňáku, mnou uvedený postup na odstranění té chybové hlášky už vyzkoušelo mnoho lidí, ale dnes už nemám trpělivost to vysvětlovat někomu, kdo o tom očividně neví. Kdybys mu to vysvětlil ty, byl bych ti vděčný.
doplněno 28.10.12 18:21:Stříbrňáku, neblbni ho. Zástupce na ploše nic neumí, interaktivní je ikona v oznamovací oblasti hlavního panelu.
doplněno 28.10.12 18:59:Lujsim, musíš kliknout na tu ikonu VPRAVO DOLE!
Nezlob se, ale měl bys řešení tohoto problému nechat na někom zkušenějším.
doplněno 28.10.12 18:59:Lujsim, musíš kliknout na tu ikonu VPRAVO DOLE!
Nezlob se, ale měl bys řešení tohoto problému nechat na někom zkušenějším.
doplněno 28.10.12 18:59:Sakra, proč se to vložilo dvakrát?
doplněno 28.10.12 19:04: Ano. Ale co s tím podle kolegy máš dělat, to ať ti poví on sám, křišťálová koule se mi rozbila
Když kliknu na ikonu Skajpu na ploše tak se mi ukáže todle.
doplněno 28.10.12 17:44:Potom když v tom odkliknu OK tak na mně vyskočí to přihlašovací okno kde když zadám svoje jméno a heslo tak mi píše že už sem jednou přihlášenej. Je to ten obrázek co sem ho sem dával v 15:20hod.
Vypadá to že mi Firewall ten Skajp blokuje.
doplněno 28.10.12 17:51:Mám tam oba ty Skajpy zrušit?.?.?
Skype máš dobře zaškrtlé,jen nevím co je ten Extras manager,není to na nějaké sms?
ikonu skype na ploše máš normálně tmavě zelenou?nebo světlou?
Je to hrozně zajímavý.
Dneska sem si založil jinej účet na svoje (trošku pozměněný) jméno a teď na něm sem onlajn.
Tak kde je sakra ten problém.
Pomáhá mi Bena tak uvidíme jak to dopadne.
Je to fakt hrozně zajímavý.
Dneska sem šel do iternetový kavárny a tam sem se normálně přihlásil a mohl chatovat i volat!.!.!.!
stáhni si tohle slunecnice.cz/... a skype přes tohle odinstaluj...pak si nainstaluj novej
doplněno 02.11.12 17:49:a přes revo odinstalovávat můžeš vše ostatní - vymaže i veškeré zbytky co jsou v PC...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.