Nejste přihlášen/a.
Prodte mi nějaký dobrý program který by mi dost dobře zaostřil fotku
Já používám PhotoFiltre. Dokáže ledacos vylepšit, ale z mizerné fotky dobrou neudělá, ale to neudělá žádný dostupný program. Grafických editorů je hodně, jde o to si vybrat ten "svůj", který ti bude nejvíc vyhovovat a naučit se s ním pracovat. Rozhodně to není o tom, že vezmu program, vložím do něj fotku a je to. Chce to dost času se naučit, co která funkce umí a co ne, která je v konkrétním případě použitelná a pod.
doplněno 28.10.12 13:00:Jas, kontrast, gamma - prostě musíš zkoušet formou pokus-omyl.
doplněno 28.10.12 23:17:V PC (momentálně nepojízdném) ho mám samozřejmě v češtině. Tady ho mám jenom pro rychlé zpracování obrázků a fotek. To je jenom ukázka, ve které záložce (celá záložka, nejenom automatický kontrast) uděláš nejjednodušší a nejrychlejší úpravu fotky. Pokud použiješ třeba ten aut.kontrast, tak program ho upraví podle svého názoru jak umí nejlíp. Pokud se ti úprava nelíbí, tak vždycky můžeš použít šipku Zpět a fotka se vrátí do předchozí podoby. A tak je to u většiny funkcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.