Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na zaostření fotek

Od: lucky2 odpovědí: 9 změna:

Prodte mi nějaký dobrý program který by mi dost dobře zaostřil fotku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, nevidím to moc nadějně. Trochu to dokáže dost programů, ale nečekej od žádnýho nějaký zázraky...

figurek*
hodnocení

0x

Fotošopy obvykle mají funkci Sharpen, která vám zvýrazní a zostří přechody z barvy do barvy, takže fotka vypadá ostřejší. Ale jestli se vám povede zachránit rozmazanou fotku, to asi ne. Rozmazaně vyfocenou fotku už asi dodatečně nezaostříte.

mowla*
hodnocení

0x

Neostrou fotku neazostří žádný program...

´Zaostření´ v grafickém editoru spočívá ve zvýraznění kontur, z neostré fotky ostrou to neudělá...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já používám PhotoFiltre. Dokáže ledacos vylepšit, ale z mizerné fotky dobrou neudělá, ale to neudělá žádný dostupný program. Grafických editorů je hodně, jde o to si vybrat ten "svůj", který ti bude nejvíc vyhovovat a naučit se s ním pracovat. Rozhodně to není o tom, že vezmu program, vložím do něj fotku a je to. Chce to dost času se naučit, co která funkce umí a co ne, která je v konkrétním případě použitelná a pod.

doplněno 28.10.12 13:00:

Jas, kontrast, gamma - prostě musíš zkoušet formou pokus-omyl.

doplněno 28.10.12 23:17:

V PC (momentálně nepojízdném) ho mám samozřejmě v češtině. Tady ho mám jenom pro rychlé zpracování obrázků a fotek. To je jenom ukázka, ve které záložce (celá záložka, nejenom automatický kontrast) uděláš nejjednodušší a nejrychlejší úpravu fotky. Pokud použiješ třeba ten aut.kontrast, tak program ho upraví podle svého názoru jak umí nejlíp. Pokud se ti úprava nelíbí, tak vždycky můžeš použít šipku Zpět a fotka se vrátí do předchozí podoby. A tak je to u většiny funkcí.

Program na zaostření fotek

lucky2
hodnocení

Jak se v tom PhotoFiltre zaostřuje -mám verzi 7

Poradte.

iz*

itan71*
hodnocení

0x

Z rozmazané foto super foto nejde já používám PICASA 3 a to běžnému uživateli stačí

doplněno 28.10.12 18:25:

PICASA je v češtině

lucky2
hodnocení

Jak v tom PhotoFiltre 7 uberu auto contrast?

praivo*

Auto = automaticky

Sice PF nemám, ale podle mne tuto volbu nezměníš.

doplněno 28.10.12 19:00:

Mimochodem, já preferuji GIMP ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]