Nejste přihlášen/a.
Mám notebook Acer Aspire 6920, takže je asi 4 roky starý a sám se mi často restartuje. Většinou je to i tak, když mám zapnutej prohlížeč Google Chrome, tak mi právě často klikne, ale sám se tedy nahodí.
Jinak další problém je, což je teda hodně divnej a nepochopitelnej problém, že když chci spustit třeba Malování, Defragmentaci disku, Upravení rozlišení plochy, a mnoho dalších i systémových nástrojů, nejde to, ale jde to až teprve když mám otevřený Google Chrome. Když to prostě zapnu normálně, tak nic.
Ale spíš mě teda hodně štve, že se sám vypíná a Defragmentace disků pomohla jen na chvíli.
Prosím, můžete mi poradit?
Piště mi na daniel.strnad@email.cz
Předpokládám, že dříve to nedělal, proto základní otázka: Co se v NB změnilo? OS, prohlížeč, nainstalované programy?
doplněno 28.10.12 12:09:NB = notebook.
Defragmentace sama o sobě je k ničemu. Nainstaluj si Ccleaner a nech ho udělat všechno co chce a má nastaveno - Windows, Aplikace, Registry. Pokud to nepomůže, tak zkus obnovu systému k datu, kdy noťas ještě fungoval. A pak už zbývá jenom Zazálohovat a udělat novou, čistou instalaci z originálního CD/DVD.
Dříve jsem používal Internet Explorer - pak se mi ale zdál pomalej, pak tedy Mozillu a ted' nakonec Google Chrome. Jinak nevím co je to NB, prosím o konkrétnost - nemám s tím moc zkušeností. Jinak mám tam hry, je to pouhý základ, takže GTA:SA, Soldat, Counter Strike poněvadž si myslím, že složitější hry by mi to nevzalo, takže tím to asi nebude ...OS jsem nikdy neměnil a programy jsou základní + nějaký na produkci hudby, tvorbu videí apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.