Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mody Skyrim

Od: airwick* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, nevíte někdo prosím proč nemůžu při spuštění launcheru kliknout na data files? je to takové šedé, jak kdyby to vůbec nebylo, na ostatni jako hrát nebo nastavení a tak kliknout jde, docela mi to ztěžuje instalaci modu :-D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Otevřete složku se hrou, podadresář /Skyrim, soubor SkyrimPrefs.ini (zálohujte si ho, kdybyste něco zeslonil), dojeďte k sekci [Launcher] a změňte hodnotu na tuto: bEnableFileSelection=1

Pokud tam ještě není, tak ji přidejte, na konec souboru prostě připište:

[Launcher]

bEnableFileSelection=1

airwick*
hodnocení

Rád bych řekl že to pomohlo, ale bohužel to nemělo vůbec žádný vliv =(

doplněno 28.10.12 15:48:

nápis už tam byl přesně v tomhle tvaru, zkoušel se nevím ani proč, ještě změnit tu jedničku na konci na nulu a dvojku ale ani to nešlo *zed*

S nulou ještě problém není, ale dvojka? To mi připomnělo ty Benderovy noční můry. (0010010...01010! 2 !) Dvojka tam v žádném případě nemá co dělat. Nula znamená false (nepravda, nepovolit,...) a jednička znamená true (povolit, pravda,...)

airwick*
hodnocení

Už se man to přišel =) bEnableFileSelection=1 se sice přepíše pod Launcher, ale musí se to přepsat v Dokumenty/My Games/Skyrim/SkyrimPrefs ale jinak díky za snahu =)
dzordz*

Aha, tak v tom dielo.. je to už nějakej tejden, pamatoval jsem si, že to bylo tímhle nastavením, našel jsem ho v tý složce, tak mě ani nenapadlo, že by to mohlo být ještě i jinde. No aspoň že máte vyřešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]