Dobrý den. Momentálně máme přechodné bydliště na delší dobu na chatě, kde bohužel nevedou nikde žádné kabely a tudíž je připojení přes nějakou kabelovku passé. Potřeboval bych poradit, jaké připojení by pro mě bylo nejlepší. Cenově max. 500/měs. Na mobilu mam datový tarif od vodafonu přes 3g a ten mam plny signal, takze jsem premyslel si od nich vzit ten usb modem s internetem, i cenove by tak nejak se vesel...ale potreboval bych ho prave 2x - na dva notebooky, pro me i pro manzelku a to uz je moc. Jinak chytam i nejakeho poskytovatele wifi na heslo pod nazvem: www.verejny.net . Jenze na netu jsem na ne nic nenasel. Jinak nejsem moc narocnej, mesicne oba notebooky tak max 2gb dat. Jinak je to lokalita brno-malomerice, tak kdyby jste vedeli o nejakem poskytovateli. Diky za rady
bezdratovepripojeni.cz/... Obrátil bych se na některého prowidera z toho seznamu a pokud nebude mít u vás pokrytí, určitě vám poradí čí signál to u vás chytáte. Konkurenti se v dané lokalitě znají. Za pětikilo měsíčně budete mít určitě víc muziky přes Wifi než s našima předraženýma mobilníma molochama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.