Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Snad po páté se mě stáhnou a nainstalují stejné aktualizace pro Windiws XP.Při každém zapnutí notebooku během chvilky naběhne žlutý štít se sdělením,že jsou pro tento počítač připraveny aktualizace.Jak se toho zbavit bez vypnutí aut.aktualizací?
Díky Jarda
Jak to víte že jsou stejné,podle mě jsou pokažké jiné a nedoporučoval bych je vypínat
doplněno 27.10.12 23:22:mužou být i ve stejné velikosti(mam XP taky) a vždy nechám aktualizaci proběhnou,
doplněno 27.10.12 23:36:Ted jsem si vzpoměl zkuste si ztahnou sevisní pack pro XP ze stanek Microsoftu
Před instalací se na aktualizace podívám.I podle velikosti jsou stále stejné.Když je odfajfkuji tak se to nabízí při dalším zapnutí počítače.
doplněno 28.10.12 06:38:právě jsem zapnul PC a opět nechávám instalovat ty stejné aktualizace o velikosti 20.1MB.Jinak mám nainstalovaný servis pack 3.Vedle mám ještě jeden notebook s vindows xp a na něm se stejné aktualizace neohlašují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.