Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakující se aktualizace

Od: puci3* odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu.Snad po páté se mě stáhnou a nainstalují stejné aktualizace pro Windiws XP.Při každém zapnutí notebooku během chvilky naběhne žlutý štít se sdělením,že jsou pro tento počítač připraveny aktualizace.Jak se toho zbavit bez vypnutí aut.aktualizací?

Díky Jarda

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

2x

Jak to víte že jsou stejné,podle mě jsou pokažké jiné a nedoporučoval bych je vypínat

doplněno 27.10.12 23:22:

mužou být i ve stejné velikosti(mam XP taky) a vždy nechám aktualizaci proběhnou,

doplněno 27.10.12 23:36:

Ted jsem si vzpoměl zkuste si ztahnou sevisní pack pro XP ze stanek Microsoftu

puci3*
hodnocení

Před instalací se na aktualizace podívám.I podle velikosti jsou stále stejné.Když je odfajfkuji tak se to nabízí při dalším zapnutí počítače.

doplněno 28.10.12 06:38:

právě jsem zapnul PC a opět nechávám instalovat ty stejné aktualizace o velikosti 20.1MB.Jinak mám nainstalovaný servis pack 3.Vedle mám ještě jeden notebook s vindows xp a na něm se stejné aktualizace neohlašují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]