Nejste přihlášen/a.
ahoj lidi, mám problém a prosím o radu. mám google chrome a nefachá mi zvětšování facebookových komentů (např na reflex.cz, aktualne.cz v diskusi). z těch pidiblech mě bolej hrozně oči. Verzi mám aktuální, zvětšuji touchpadem na notebooku - vše se zvětší, ale komenty zůstanou velikosti dvou špendlíkových hlaviček, prosím poradte, bude to chtít asi nějaký modul ale nejsem schopný ho v googli vygooglit (ve firefoxu mi to jde, ale potřeboval bych to i v chromu, jsem na něj zvyklejší). Dikes
no to nefacha, ctrl a kolečko funguje stejně jak touchpad, je to fajn, lepčí než šmatat na touchpad, ovšem písmo zůstavá bleší. Rozpixelovanou fotku přispívatele mám třeba přes čtvrt obrazovky a jeho příspěvek je stále velikosti mravenčí hlavy malého mravence domácího. to vám to fakt nikomu nedělá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.