Dostal se mi do rukou počítač. Vím jen, že byl zavirovaný. Po zapnutí počítače mi nabídne spustit stav nouze, poslední znamý stav atd. Ať zvolím cokoliv, vždy chvíli načítá, pak černá obrazovka restart. Je nějaká možnost, jak před novou instalací získat ze systémové partišny savy her, dokumenty, ... to co chci zachovat? Jedná se o sata disk maxtor. Zkoušela jsem ho připojit do jiného počítače. Problém je, že když mám připojený SATA a ATA, tak SATA v XP nevidím, v biosu je vidět.
No tak můžeš to udělat i bez zálohy, jelikož u opravné instalace nic neformátuješ tak to risknout můžeš, to je na tobě A ohledně těch disků...nemáš třeba v biosu nastavený raid? Co režim SATA? Ale ten by neměl mít na tohle vliv...no ale koukni na to
mival*
Možnost volby raid v biosu nemám. A je tam nastavené, že má brát všechny, sata i pata.
mival*
Děkuji všem. Problém je hardwarový. Něco odešlo, protože to hází chyby i při instalaci XP. Jestli zdroj nebo deska, to nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.