Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v srpnu jsem si omylem polila klávesnici u notebooku trochou vody. Obrátila jsem notebook vzhůru nohama, odpojila z nabíječky a byl v pohodě. Bohužel mi tak před dvěma týdny začal blbnout. Místo písmena s píše as a místo písmena w píše qw. Zvláštní je, že to včera jelo naprosto bez problému. Je možné, že klávesnice koroduje? Přitom je to ta, která se edá polít, zapoměla jsem na jméno. Díky ![]()
Ahoj, pokud NB odpojíte od nabíječky a necháte tam baterku, je to stejné jako kdybyste nechala NB na nabíječce. Stejně tam tečou proudy, které podstatně urychlují korozi, ta se může projevit i po delší době.
Polít se dá každá klávesnice, některá je odolnější a jiná méně, pravděpodobně nemáte NB pro potápěče...
Asi by bylo reálné klávesnici vymontovat a vyčistit, dříve než kupovat novou...
Bývá častý jev, že klávesnice začne blbnout až po delší době, kdy byla něčím polita. Ne všechny klávesnice jdou rozebrat a vyčistit a není to práce pro laika...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.