Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v srpnu jsem si omylem polila klávesnici u notebooku trochou vody. Obrátila jsem notebook vzhůru nohama, odpojila z nabíječky a byl v pohodě. Bohužel mi tak před dvěma týdny začal blbnout. Místo písmena s píše as a místo písmena w píše qw. Zvláštní je, že to včera jelo naprosto bez problému. Je možné, že klávesnice koroduje? Přitom je to ta, která se edá polít, zapoměla jsem na jméno. Díky
Ahoj, pokud NB odpojíte od nabíječky a necháte tam baterku, je to stejné jako kdybyste nechala NB na nabíječce. Stejně tam tečou proudy, které podstatně urychlují korozi, ta se může projevit i po delší době.
Polít se dá každá klávesnice, některá je odolnější a jiná méně, pravděpodobně nemáte NB pro potápěče...
Asi by bylo reálné klávesnici vymontovat a vyčistit, dříve než kupovat novou...
Bývá častý jev, že klávesnice začne blbnout až po delší době, kdy byla něčím polita. Ne všechny klávesnice jdou rozebrat a vyčistit a není to práce pro laika...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.