Nejste přihlášen/a.
Výrazně se mi prodloužila odezva PC na kliknutí myší a při načítání stránek se objevuje hláška- čekání na mezipaměť-
Aktualizace Windows jsou v pořádku.Při testu Tune Up vyskakuje l problém - Myš MIcrosoft pro port PS/2 nepracuje
správně. Provedl jsem aktualizaci ovadačů a problém zůstal. Jedná se o OS Windows Vista Home Premium, Protivirák
Avast nic nenašel . Moc díky za pomoc
Dobrý den, rozumím tomu tak, že problém je v prohlížeči, když jdete na internet, ale ne při běžné činnosti na PC. Pak by stačilo vyčistit mezipaměť toho prohlížeče - tato volba bude přímo v jeho nastavení. Zároveň si vymažte i cookies. Toto je dobré provádět (jako údržbu) pravidelně a stránky půjdou rychleji. Pokud se zpomaluje celý PC, tak může být spuštěn nějaký program na pozadí, který "užírá" paměť - muselo by se to zjistit a vypnout ho. A pokud myš (kurzor) jezdí a kliká, tak bych ten problém s ovladačem neřešil - to by nemělo zpomalovat PC. K zrychlení PC by měla např. přispět defragmentace HDD, smazání nepotřebných souborů (např. v TEMP), úprava velikosti stránkovacího souboru, vypnutí i všeho nepotřebného nebo pročištění registru. Takže je toho dost, kde hledat příčinu. Zdravím!
doplněno 13.04.13 11:23:Zdravím důchodce-amatéra. Tímto jste mne pobavil a jste i důkazem toho, že PC není výsadou mládí.
Hlavně, že už to běhá dobře a do budoucna zase víte něco nového o údržbě OS v PC. Zdravím!
Zdravím a moc děkuji za poradu a směr, jak postupovat při odstranění závad. PC z hlediska Hardware OK, rovněž i
Windows a programy. Garazdu mi asi dělal Google Chrome s tzv.rychlou volbou Seznamu. Po odinstalaci Rychlé volby
a nepotřebných doplňků, PC funguje na 1 s *. - žádné čekání na uvolnění mezipaměti a po zprovoznění turbo režimu
systém kmitá jak hodinky. Ještě jednou dík .
PS omlouvám se za nepřesné definování problémů - zn. Důchodce - amatér
Zdravím vás
Já mam uplne stejny problem ale nemám zadnou Seznam lištu nainstalovanou v chromu.
Mel jsem problem uz nedavno ale reklamoval jsem ssd a mezinim jsem mel nahozeny obycejný HDD a dnes jsem nainstaloval jine uplne nové SSD a problem se zamrznutím a čekáním na mezipaméť je zpátky.
Podotýkam ze na tom HDD jsem behem mesice nezaregistroval problem.
Ma jeste nekdo radu co stím?
čau mě pomohlo usb dat na ready boost pokud máš navíc flashky celkove je to lepsi i ve hrach se mi to posekavalo přečasovat ram mhz když to zvladnou další + jinak vypni jednotlivě u disků ntfs mezipaměť a ve správci taky pokud nemáš flashky nebo to mas na noťasu tak povol mezipaměť jen na C: a to svojí hodnotou 400-400 mb a pošlape to cajk mělo by ok .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.