Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání monitoru

Od: vilda34 odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

poraďte mi někdo co dělat. Když holka hraje na pc nějaké typy her, tak se po nějaké době sám od sebe vypne monitor a začne pouze problikávat černý a lehce podsvícený. S monitorem nelze dělat vůbec nic nejde vypnout ani zapnout. Musím ho vždy odpojit od elektriky a počítače nechat ho tak pět minut stát a poté opět naskočí. Nevíte někdo co by to mohlo dělat?

Dík Vilda34

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

0x

Je v zaruce?pokud ano,zkusil bych reklamovat...

vilda34
hodnocení

v záruce není

mowla*
hodnocení

0x

Jak píše kolega - reklamovat, je-li dosud v záruce...

Odhaduju problém ve zdrojové části, kdy při vyšším zatížení vypne vada (nebo tepelná pojistka) část napájení... Pokud už v záruce není, začni uvažovat o koupi nového...

fino97*

To se mi nezda..pise ,ze to dela jen u nekterych typu her...vyssi zatizeni tak pro grafiku,ne pro monitor...mozna byste mohl zkusit stahnout jas na minimum,jestli to bude delat porad/snizeni odberu a teploty/...

vilda34
hodnocení

Dík za rady určitě zkusím vše a v nejhorším i tu variantu s novým monitorem.

Každopádně dík

bohdana*
hodnocení

0x

podle mě je tam chybný kondenzátor já jsem měl monitor dělal mi něco podobného tak sem ho otevřel a byl nafouklej kondík skus vyměnit kondenzátor jestli je tam nakej v prdeli :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]