Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena telefonní pripojky na internet

Od: mcgyver® odpovědí: 3 změna:

Nevíte kolik stoji telefonní přípojka na internet, bydlím v rodinném domě a telefonní přípojku nemáme.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Mám pocit do 1000Kč + asi nějaké materiální náklady navíc. Ale O2 1x do roka měla vždy akci nové přípojky zdarma, ale aktuálně nevim. Bylo to z doby krize, kdy lidi rušili pevné linky a ADSL Internet kvůli nemožnosti mít jen ADSL Internet,tak pak chtěli zdarma nalákat nové a původní zákazníky. A nebo jít do Wifi připojení či Wifi sdílení se sousedama :)

ondrassek
hodnocení

0x

když nám ji zaváděli tak jsem nic neplatili (to ještě tak)

Zavolej si na O2

uska*
hodnocení

0x

Nevím jak daleko máš ústřednu a nebo možnost se připojit u sousedů ... Ale vloni jsem si musela nechat udělat přípojku sama na vlastní náklady a to pouhých 14 m. Chtěla jsem kábl do země. Ani to O2 nechěla financovat. U známých udělali 6 m přípojku zdarma, ale kábl je tažen luftem na nástřešák domu - hrůza, děs, běs. Odpovědi budou jen dohady, skutečnost neznáme, zavolejte jim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]