Nejste přihlášen/a.
Nevíte kolik stoji telefonní přípojka na internet, bydlím v rodinném domě a telefonní přípojku nemáme.
Mám pocit do 1000Kč + asi nějaké materiální náklady navíc. Ale O2 1x do roka měla vždy akci nové přípojky zdarma, ale aktuálně nevim. Bylo to z doby krize, kdy lidi rušili pevné linky a ADSL Internet kvůli nemožnosti mít jen ADSL Internet,tak pak chtěli zdarma nalákat nové a původní zákazníky. A nebo jít do Wifi připojení či Wifi sdílení se sousedama
Nevím jak daleko máš ústřednu a nebo možnost se připojit u sousedů ... Ale vloni jsem si musela nechat udělat přípojku sama na vlastní náklady a to pouhých 14 m. Chtěla jsem kábl do země. Ani to O2 nechěla financovat. U známých udělali 6 m přípojku zdarma, ale kábl je tažen luftem na nástřešák domu - hrůza, děs, běs. Odpovědi budou jen dohady, skutečnost neznáme, zavolejte jim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.