Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Vytvořila jsem si v photoshop CS5 obrázek s oknem a chci, aby to okno bylo přepisovací (prostě se do něja dalopsát, až bude v prezentaci na Howrse). Jak na to?
v OBRÁZKU určitě přepisovací pole neuděláte.
Možnost je, třeba to dát do Wordu a udělat popisové pole před obrázek. Ale potom to bude fungovat opět jen ve wordu.
Nebo udělat HTML stránku a opět udělat popisové pole před obrázek. Potom ale zase bude fungovat jen jako webová stránka.
Howrse neznám, takže nevím jak to potřebujete.
Udělal jsem vám to jako program. Bohužel musel jsem obrázek trošičku upravit. Jestli vám to vyhovuje, tak si to ponechte, a pokud by bylo třeba něco ještě trošku předělat, rád předělám.
Download link: downloads.fatalwir.cz/...
doplněno 25.10.12 22:41:A po zavření té aplikace se ten text vymaže!
doplněno 26.10.12 14:05: Aha, tak to chtělo řict rovnou.
Děkuju, ale takhle jsem to nemyslela Já to chci 1) udělat sama a 2) to nepotřebuju v počítači, ale dát to na internet (+aby to šlo přepisovat i na tom netu).
A nepište mi sem že to nejde, já vím moc dobře, že to jde.
TADY je odkaz na hráčku Howrse co má tu přepisovací prezentaci. Ta okna v té prezentaci prostě jdou kdykoliv přepsat - napsat do nich text, smazat ho a znovu a znovu, aniž byste ten obrázek museli upravovat v grafickém programu.
Nastavte obrázek jako pozadí webové stránky nebo prvku (např. formuláře) a "přepisovací políčko" (textarea) do něj umístěte absolutně.
ehm, já to taky nechápu :D
PS: Není to na webovou stránku, je to do profilu na jedné netové hře.
Já zas pořád ještě ani nechápu otázku
Kde to na tom odkazu uvidím v praxi? Nemůžu to tam najít.
Chcete mít u sebe soubor, který kdykoli otevřete ve photoshopu, přepíšete v něm nápis, uložíte a výsledný obrázek umístíte na internet?
Nebo to chcete mít celé na internetu (přístupné prohlížečem), abyste si na stálém pozadí mohla kdykoli přepsat text, takže návštěvníci stránky vždy uvidí aktuální verzi nápisu?
Nebo to chcete mít na internetu veřejně přístupné pro všechny, aby si tam kdokoli napsal cokoli a výsledek si pak někam uložil nebo stáhnul k sobě?
(jinak se omlouvám, nemůžu si vzpomenout, jestli jsem vám/ti minule tykal nebo ne)
Prostě to chci mít na stránce, ale né na blogu nebo tak nějak, prostě v profilu..! Už nevim jak to vysvětlit, očividně tu nikdo nechápe, co je to profil na hře.
howrse.cz/... <- Koukněte na tuhle stránku. Sjeďte až dolu na okno s nadpisem prezentace. Vidíte v ní ty okýnka s textem? Tak když ta hráčka dá *Upravit* tak ty okna může přepisovat, prostě pořád dokola, ale může to jen ona. Nikdo jinej.
Chápete to?
Tady na obrázku jsou ta okna dokonce zakroužkovaná.
Tak obrázek mi přidat nejde, ale to neva, koukněte se na ten odkaz.
My víme co máš na mysli a ivzez ti to vysvětlila. A když to chceš do jedné "netové" hry, tak by neuškodilo kdybys napsala do jaké a jak se tam ty tvoje obrázky texty dělají. To na co odkazuješ je HTML a to ti už jak jsem říkal ivzez poradila.
Aha to Howrse je ta hra. Toho jsem si nevšiml. Každopádně pořád nevíme jak se tam ta prezentace dělá. Jestli tam třeba mají editor nebo jestli se to dělá normálně pomocí HTML. Pokud ano, tak tady máš zdrojový kód:
TVUJ TEXT TADY
a treba tady
nebo tu
a tak dal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.