Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem zoufalý... Nejde mi obnovit systém ve win 7 z důvodu, že není vytvořen bod obnovy... Proč potřebuju obnovit systém? Protože jsem dostal k internetu od O2 zdarma antivirus F-Secure Profi Antivirus a doslova mi rozjebal všechy programy... Chtěl bych se zeptat, jak by bylo možné vzít instalaci tohoto programu zpět a udělat, aby vše zase fungovalo... Navíc tento antivirus nejde odinstalovat... :/ Děkuji za všechny pomoci
Proč by nešel odinstaovat?
Stáhni si Revo Uninstaller ( slunecnice.cz/... ) a odinstaluješ jej (včetně ´smetí´ z registrů)...
BTW - jaké přesně jsou to Win?
doplněno 25.10.12 16:52:Jde ti spustit "lusrmgr.msc"? (Start - Spustit, napiš lusrmgr.msc a dej Enter)...
Našel jsem v PC program Acer eRecovery Management a je tam možnost obnova operačního systému do výchozího nastavení z výroby... Myslíte že by to mohlo pomoci od problému? Už mi nevadí, že mi zmizli data... Teď potřebuju ten PC rozšlapat, aby šel normálně jako předtím...
Použitím Recovery v podstatě dojde k tomu, že je vymazán disk a instalace Win (a dalších) je provedena znovu do stavu ´nového´ počítače... ´Zmiznou´ nejen data, ale i veškeré od té doby nainstalované programy a nastavení...
doplněno 27.10.12 20:07:Ano - co si nezazálohuješ, "zmizne"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.