Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám netbook acer aspire one d257 a měl jsem havárii disku. Notebook je už po záruce, disk si umím vyměnit sám ale prblém je že data jsou fuč. Dal jsme si to k jedné firmě a vytáhli z toho sotva moje důležité dokumenty i fotky. Ale o to nejde. Jde mě o to že záložní oddíl odkud se obnovoval systém je pryč. Dá se na netbok nějak protlačit originální Windows 7 s ovladačema? Vím že si můžu stáhnout 7 normálně a nainstalovat ale chcu ty originální. Díky moc za odpověď.
Recovery oddíl sis - zřejmě, nezazálohoval...
Pokud chceš opravdu "ty originální" (včetně ovladačů), zkus kontaktovat prodejce (je vysoká pravděpodobnost, že ´obraz´ disku má uložen v ´archivu´)... Jinak samozřejmě můžeš nainstalovat tutéž verzi Win získanou odkudkoli, SN máš na nálepce na notesu, ne?, drivery lze stáhnout z netu (nejlépe ze stránek výrobce notesu).
Napadlo me pouze nainstalovat wokna na jinem notasu co ma dvdromku,vytahnout z nej hdd a a dat ho do toho vaseho..(oravdepodobne to pujde jinak,jednodusseji a rychleji,ale je to jedine co me napadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.