Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AAO-D257 havárie disku

Od: jack* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám netbook acer aspire one d257 a měl jsem havárii disku. Notebook je už po záruce, disk si umím vyměnit sám ale prblém je že data jsou fuč. Dal jsme si to k jedné firmě a vytáhli z toho sotva moje důležité dokumenty i fotky. Ale o to nejde. Jde mě o to že záložní oddíl odkud se obnovoval systém je pryč. Dá se na netbok nějak protlačit originální Windows 7 s ovladačema? Vím že si můžu stáhnout 7 normálně a nainstalovat ale chcu ty originální. Díky moc za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

4x

Recovery oddíl sis - zřejmě, nezazálohoval...

Pokud chceš opravdu "ty originální" (včetně ovladačů), zkus kontaktovat prodejce (je vysoká pravděpodobnost, že ´obraz´ disku má uložen v ´archivu´)... Jinak samozřejmě můžeš nainstalovat tutéž verzi Win získanou odkudkoli, SN máš na nálepce na notesu, ne?, drivery lze stáhnout z netu (nejlépe ze stránek výrobce notesu).

fino97*
hodnocení

0x

Napadlo me pouze nainstalovat wokna na jinem notasu co ma dvdromku,vytahnout z nej hdd a a dat ho do toho vaseho..(oravdepodobne to pujde jinak,jednodusseji a rychleji,ale je to jedine co me napadlo:)

jack*
hodnocení

Já jsme právě na internetu kdesi našel článek že i dkyž ztratíme disk a nainstalujeme na nový eRecovery Manager takže si to data stáhne údajně u internetu ale nevím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]