Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím někoho kdo se vyzná v typech náplní do tiskáren, mám doma HP 1130 multifunkce a dávám standardně náplň č. 56, potřebovala bych zjistit, zda je možné zaměnit s barvou č. 21? Děkuji velice za odpověď.
Chtělo by to upřesnit typ tiskárny. HP 1130 mi vychází laserová multifunkce a HP 56 znám jako inkoust.
doplněno 26.10.12 00:41:Tady máš všechny možnosti - originály, kompatibilní cartridge, refill-kit pro naplnění i samostatné inkousty. Vypadá to, že obě tiskárny používají stejné cartridge.
Odpověď trošku mimo mísu, ale nedá mi to nenapsat - Jak hodně tisknete? Kartridge PSC1315 jsou dost malé, jestli tisknete hodně, dají se snadno plnit. Bohužel refill inkousty při delší době bez používání rádi zasychají, ale tisknete li denně doporučuji koupit refill.
To že nemají tak dořešené hlídání hladiny inkoustu jako konkurence je jedna z nejlepších vlastností tiskáren HP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.