Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Prosím poradí mi někdo jak tisknout složenky na tiskárně Brother J925DW?O složenkách není v manuálu ani zmínka..Abych pravdu řekl neumím tisknout ani obálky i když o těch se v manuálu něco píše ale nejsem z toho moc moudrý..V počítači mám nainstalovaný program na tisk obálek a složenek Formix.Když ale vložím složenku do zásobníku s papíry(zásobník je spodní)tak se složenka buď ani nehne nebo se zadrhne a zmuchlá.Pokud papíry vyndám a vložím jen složenku tak se nezmuchlá ale nic se na ni nenatiskne.Minulá tiskárna Epson Stylus DX 4400 měla horní podávání,složenku jsem dal před ostatní papíry a ta se krásně vytiskla.Tiskárna ale po 5 letech odešla a teď mám tuto novou.Tiskne pěkně ale s tímhle si nevím rady.Díky za radu .Ferda
Co udělá horní podavač? Pozná vloženou složenku? Nejsou někde "lišty" na úpravu velikosti? Tiskárna musí vědět s jakou velikostí papíru bude pracovat, jinak ho nedokáže uchopit a orientovat. Někdy to řeší software a složenku si lízne z běžného zásobníku na papír ale na obálky nebo speciální rozměr se to vkládá jinam než zásoba papíru A4.
Jinak ještě k těm lištám.Ty tam jsou u obou podavačů a nastavil jsem je podle té složenky.Veškerý papír z dolního podavače jsem vyndal.Ale složenka tam zůstala.A v tom horním to jsem už popsal.Tu složenku v dolním jsem ale musel dát na výšku protože jinak by tam ta lišta z té krátkě strany A4 nedosáhla(Dvě lišty soustředí papír do středu tiskárny a ta třetí směrem ke konci zásobníku) a zkusil jsem před tiskem i nastavit "otočit tisk".Ale nepovedlo.F
Zdravím.Děkuji za odpověď až přijdu z prace tak to vyzkouším podle videa.Horní podavač jsem zkoušel ale ono si to vzalo papír z dolního a vytisklo tam ty udaje a složenka v horním se ani nehla.Nevím jak donutit tiskárnu aby si odebrala z horního podavače,Nevím co mám nastavit v tom komunikačním okně před tiskem.Nenašel jsem tam nic kde by šlo určit typ podavače,zda horní nebo dolní.Ale zatím děkuji za to video.Ferda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.