Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezidentní spybot

Od: 2874® odpovědí: 3 změna:

ZDRAVÍM VŠECHNY! PROSÍM PORAĎTE NEZKUŠENÉMU! DOLE NA LIŠTĚ SE MI ZOBRAZUJE MALÁ MODRÁ IKONKA A U NÍ JE ZÁMEK! KDYŽ NA NÍ NAJEDU MYŠÍ TAK SE U NÍ UKAZUJE TABULKA S NÁPISEM REZIDENTNÍ SPYBOT-SD. 58716 PROCESŮ JE NA ČERNÉ LISTINĚ. CO TO MŮŽE ZNAMENAT, NEBO ZNAMENÁ! MÁM OBAVU ABYCH NĚCO NEPODĚLAL! DÍKY ZY FOFR ODPOVĚĎ. TOM

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já to nepoužívám,ale hádám že to budou věci co jsi nepovolil ve spybotu. Jelikož to do pc nevidim tak nevim zda to jsou prkotiny co jsi nepovolil a nebo máš pc prožraný balastem (nějaký projetí přímo spybotem, adawarem, antivirem by nebylo od veci tak jako tak)
hodnocení

ok díky to co mi radíš dělám každý týden tak snad to bude ok!
Jedná se o rezidentní ochrau která blokuje přístup ke stránkám které jsou potencionálně nebezpečné a hlídá ještě další nepravosti, které se ti budou do systému chtít nainstalovat při prohlížení internetu. Je to naprosto korektní chování této aplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]