Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na CCleaner

Od: maeda® odpovědí: 5 změna:

Chtěla bycvh vyčistit PC. Když spustím CCleaner vyjede hláška "Tento proces nenávratně vymaže některé soubory".

Bojím se,abych o něco "nenávratně" nepřišla. Jak tedy s CCleanerem? Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Nezasahuji do nastavení, nechávám ho smazat to, co uzná za vhodné a nikdy nebyl žádný problém. Nic důležitého nesmaže.

mowla*
hodnocení

0x

CCleaner je určen ktomu, aby mazal... ;)

Smaže to, co máš v levé části zaškrtnuto... Pokud necháš defaultní nastavení (a neukládáš data do tempů), nesmaže ti žádná data...

doplněno 24.10.12 13:21:

To Fatalvir: Áno - díky za upřesnění... :-D

doplněno 24.10.12 17:12:

Ježíííš - promiň, to mi, FatalWire, uniklo... *jasne*

Jen doplním: "...žádná data které bys potřebovala." ;)

doplněno 24.10.12 15:49:

Movlo, jenom poznámečku: Já nerad když mě někdo pojmenovává s jednoduchým V. *placni* ;)

alesek22*
hodnocení

0x

jen Windows upozornuje CCleaner je na to aby mazal v registrech

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,program CCleaner smaže například vaši historii prohlížeče a cookies soubory.Ovšem pokud si nepřejete ,aby se některé soubory nemazaly,nastavte si to v levém sloupci,zaškrtněte fajfkou,co chcete smazat.Jinak by tento program neměl smazat nějaká důležitá data apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]