Dobrý den,mám takový dotaz! Vůbec nevim co se stalo ale samo od sebe mi stále ted např když chci spustit nero na vypalovani nebo chci spustit AVG tak mi nabíha tabulka ze systemova knihovna DLL user32.dll byla premistena v pameti a ze aplikace kvuli tomu nebudou pracovat spravne! Ja vubec nevim co s tim a proto vas zadam o pomoc ,dekuji
Samo od sebe? Nemanipuloval jste s daty systému? Pokud vím,tak takovéto soubory jsou chráněny proti mazání a přesunu.
stagra*
No je mozny,ze s tim nekdo neco delal to opravdu nevim ..! A poradite mi co s tim aby mi slo vsechno normalne a zadna knihovna uz se pri startu ani pri spousteni nejakych programu neobjevovala
mrtommy*
Podívejte se,zda se knihovna nachází v adresáři "C:/WINDOWS/System32
stagra*
Jo tam se nachazi
mrtommy*
Tak se bude jednat o přesunutí v operační paměti... - Přemýšlím,diagnóza je zajímavá...
stagra*
No a co mam teda udelat proto aby to fungovalo zase
mrtommy*
Od kdy se Vám tato chyba objevuje?
stagra*
No uz je to dyl ...takovej mesic uz s tim mam problem! nemate treba icq? To by bylo lepsi ...a myslite ze mi muzete pomoct?
Kluci už se to tu řešilo alespoň 2x poradte.cz/... poradte.cz/... Ohledně řešení po icq- nic proti ale pak forum nemá význam- bude tu jen otázka a icq na řešitele?
mrtommy*
Tak bylo to jeho přání,si tohle vyprošuju
mrtommy*
Jinak pro uživatele: Doporučuji před kladením dotazu zkusit,zda někdo něměl takový problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.