Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se jen zeptat potrřebuji přeinstalovat win xp biosu jsem dal cd rom jako první vložim cd restaruji pc a nic vždy naběhne win z hardisku poraťe co stím. Mechanika je na master i kabely jsem vyměnil stále nic
Nenapíše to, že stiskem klávesy spustíte instalaci?
Mechanika na master, to je pěkný, ale je v biosu povolená (u starších pc kolikrát bylo jen obecné nastavení a v boot priority šlo nastavit i něco co nebylo připojené)? A disk je tedy na druhém kabelu? Co připojit jako slave k disku?
to jestli je povolena v biosu se musim podivat ale mam pocit že jo.Cd rom je připojena na ten širokej šedivý kabel a harddisk na sata.
Při startu pc, je tam vidět pamět, disk(y), mechaniky...
Pokud je tam vidět, tak jak se zachová pc? Nesnažís se číst cd?
No snažim se číst cd dostali jsme pc je na něm win xp kterej ale nemůžu použivat tak tam chci dát svoje win legalní a když zapnu pc tak se oběví cd rom harddisk a hned nabehne win harddisku
Zatoulalo se mi tam písmenko, je mi jasný, že ty chceš cd načíst, ale šlo mi o to zda se snaží počítač. Pokud se nesnaží a případně ti tam na chvíli neskočí ať spustíš instalaci stiskem klávesy tak máš buď spatně nastaveno bootování a nebo je chyba v cd, třebas, že není bootovací
Tam nic divného nevidim, je to tam v pohodě
doplněno 23.10.12 18:23:Zkus jinou mechiku pokud máš možnost
Tak bootovanim jsem nehnul tak se chci jen zeptat jestli na jinem pc tek hd s formátuji tak by to snad mělo jít ne
dík
Myslím si, že to dopadne stejně. Zkusil jsi jinou mechaniku? Nebo jiné boot cd? Jakékoliv, jen jestli ho to při startu načte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.