Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci si koupit sluchátka Genius HS-04SU. Chtěl bych se zeptát ohledně kvality atd. Sluchátka mají připojení micro karty jak se připojí? Jsou cenově jak tyhle ty sluchátka ještě lepší? Jedná se mi hlavně o poslech koncertu z nootbuku. Děkuji.
Dobrý den, firma Genius není žádná špička, ale průměr. Tato sluchátka se dají koupit asi za 200,- Kč a tomu bude odpovídat kvalita provedení a výsledného poslechu - tedy nic moc. Ani recenze nejsou moc příznivé. Já bych si to nekoupil (snad jen jako nouzové řešení). O žádném připojení micro karty jsem nic nenašel (a ani nikdy v souvislosti se sluchátkama neslyšel). Sluchátka mají ale mikrofon - a to je o dost jiné zařízení, než micro karta. Pokud chcete sluchátka na poslech hudby, tak mikrofon nepotřebujete a bude spíše překážet. Doporučil bych koupit lepší (audiofilská) sluchátka, ovšem, dražší asi o 1000,- Kč. Ale, za ten lepší poslech to stojí a je to lepší firma. Vkládám odkaz na ta nejlevnější audiofilská sluchátka, ale jak se rozhodnete (a kde si je koupíte) je na Vás. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.