Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych poradit..
Delší dobu mám v hlavě projekt, který bych chtěl realizovat, ovšem nevím od čeho se odpíchnout, jak postupovat, čemu a
taky komu věřit.
Komu taky svěřit moji zakázku atp.
V tomto světě už moc firmám po mnoha zkušenostech nevěřím.
Mám strach někomu ( programátarům mob. aplikací) sdělit tu jednoduchou ( pro mě jednduchou) GPS aplikaci, která by měla být po registraci a následném stažení v mobilu.
Co se týče nějaké smlouvy o mlčenlivosti atp. tak to mi přijde zbytečné, protože subjekt to může zadat třetí straně aniž by to bylo nějak prokazatelné.
Budu velmi vděčný za Vaše rady a možné doporučení na koho se obrátit.
Vlastnim softwarovou firmu, tudiz to vidim z druhe strany:
Smlouvy o mlcenlivosti (NDA) jsou k nicemu, to mate recht. Nicmene, muzu vas ubezpecit ze prakticky zadny programator Vam projekt neukradne. Programovani je totiz jenom mensi cast prace, ta vetsi jsou ty obchodni aktivity ktere jsou dalko tezsi nez programovani. Napadu ka kazdy tisic, na kazdem projektu je nejdulezitejsi realizace.
Vetsinou kdyz za mnou nekdo s takovym necim prijde, doporucim mu at se podiva na trh jestli takova aplikace uz neexistuje. Na 90% existuje, jenom malo hledal. Pokud neexistuje, smrdi to dobrym duvodem proc takova aplikace neexistuje. Vetsinou je to proste protoze nema potencial vydelat.
K dotazu "Komu taky svěřit moji zakázku":
Komukoliv kdo je ochoten dopredu dat vedet fixnou cenu za dilo a je ochoten pracovat dle metodiky SCRUM, tj. kazdy den ukaze co se povedlo. Obecne studenti nedotahuji veci do konce a firmy jsou drahe. Pokud potrebujete usetrit, sveril bych to profikovi ktery potrebuje "bokovku". Tam je mozne dostat se na lepsi cenu nez u firmy, ale s tim ze ten clovek je uz zkusenejsi a necumi na kazdy problem poprve.
Pak, k mobilnim aplikacim: ty je mozne delat 2 zpusoby; bud nativne pro kazdou platformu zvlast, anebo jednotne pro vsechny platformy. Po zkusenostech s prvni moznosti bych hlasoval pro tu druhou. Kdybyste se chtel pobavit vic, napiste na lidoopus@yahoo.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.