Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Mám nový PC, kde byl předinstalovaný Microsoft Word Starter. Nevím, co se stalo, ale když otevřu dokument v něm psaný, tak mi vyskočí hláška "Microsoft Word Starter neodpovídá", je to zamrzlé, nemohu do něho psát. Nevíte, co s tím? Děkuji. Mám Windows 7 Home Premium.
Jak dlouho je PC nainstalován? - MS Office Starter je verze časově omezená...
Namísto ní je možné koupit plný MS Office a nebo přejít na některou z bezplatných variant ´kancelářského balíku´ - např. Libre Office (ke stažení třeba tady - cs.libreoffice.org/... )...
doplněno 22.10.12 17:46: Osobně pokládám Open Office a Libre Office za rovnocenné, ale přiznám se, že sám používám MS... - mám je historicky (legální) a zatím nemám potřebu přecházet na jinou verzi...
PC mám od srpna.
doplněno 22.10.12 17:09:Nevěděla jsem, že ten Word je omezený... Mám ještě OpenOffice 3.3. Je LibreOffice lepší?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.