Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace PowerPoint - pro přehrávání na DVD

Od: stanavaf® odpovědí: 2 změna:
Ahoj, vytvořila jsem obrázkovou prezentaci v Powerpointu, mám ji na ploše, když chci prezentaci pustit, musím kliknou pravou myší a dát zobrazit, chtěla bych tuto przentaci vypálit tak, aby se v DVD přehrávači spustila jako prezentace, tak jak má, pěkně obrázky, doplněné hudbou ... atd. Jde to vůbec a jak? Díky St.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrtommy*
hodnocení

0x
Můj přehrávač podporuje PPT,ale na stahuj.cz naleznete určitě nějaký program,kterej by to převedl na formát,které má DVD "rádo".
hodnocení

Ahoj, stahuj.cz, hm, je vidět, že mě neznáš *smich*, to na mě se musí pomale a podrobně :(. Moji drazí, stálí a milovaní poradci (maverick, spider a al) už ví jak na mě. Teda, slušně...*hi* Tím pochopitelně nechci říct, že ostatní radí špatně! Tak dík a čekám jestli se ještě někdo třeba neozve *plac*. St.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]