Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozebrat netbook?

Od: redroker® odpovědí: 8 změna:

Při neopatrné manipulaci s pivem, se mi podařilo zalít klávesnici u netbooku (EEE ASUS 1000HD),je postiženo tak 10 kláves okolo Enteru,kdy píšou nesmysly,nebo zdvojené symboly.Když povolím všechny šroubky,tak se mi daří horní díl odchlípnout jen tak do poloviny (od touchpadu),dále to drží jak přibytý.Nechci to rvát násilím.Nemáte s tímto nějaké zkušenosti?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Další šrouby bývají pod klávesnicí, je třeba sejmout nějaký uzký kryt (většinou na horním okraji klávesnice) tam budou šrouby od klávesnice, pak sejmout a odpojit klávesnici. EEE konkrétně neznám, ale 99% notebooků / netbooků je takto sestavena. Jelikož jde o vyčištění klávesnice, tak už dál nic šroubovat nebude potřeba.

doplněno 22.10.12 08:32:

Dost často lze najít návody jak co rozebrat na YOUTUBE.

hodnocení

Bohužel, vrchní díl je z jednoho kusu,žádný úzký kryt zde není.*zed*

Tak je to na youtube, po odšroubování všech spodních šroubů, lze klávesnici opatrně vypáčit na horní straně...

hodnocení

Můžete mi poslat odkaz?*modla*

rádbych, jsem na PC co má bloklý přístup a z mobilu se mi to nechce opisovat, stačí zadat Ausus EEE total...

hodnocení

Díky už jsem to našel,klávesnice je venku*slunce*

hodnocení

Tak dnes mi byla doručena nová klávesnice na Asus EEE 1000HD,ale jsem z ní trochu mimo.Pravděpodobně se jedná o typ pro US-EN trh,protože na číselných klávesách nejsou znaky s diakritikou,ale dají se přepnout,ale á a í jsem nenašel. Podstatný problém je, že klávesy U,I,O,J,K,L,M jsou zdvojené s čísly (např. U4,I5,O6 atd.) a klávesnice je na čísla nastavena a nevím jak ji přepnout,aby psala písmena. Můžete prosím poradit?

juldab*

klávesa Fn vlevo dole a modrej numlock vpravo nahoře

doplněno 01.11.12 16:59:

jinak z tý původní vycvakej klávesy s diakritikou a dej je do tý nový

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]