Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám Microsoft Office 2010. Když otevřu soubor ve wordu, tak mi program napíše: "Microsoft Word přestal pracovat". Chtěla bych se zeptat, jak mám postupovat, aby se tato hláška již nezobrazovala.
Mockrát děkuji za radu.
Příčin může být povíc...
1. Je nainstalován antivir? Jaký a co hlásí?
2. Kolik je volného místa na C: a příp. dalších discích?
3. Je MS Office oficiální a nebo ne? (a Win?)
4. Co bylo instalováno (nebo obecně - co se dělo na PC), když Word naposledy fungoval?
doplněno 21.10.12 20:42:5. Jsou zaplé automatické aktualizace? - pravděpodobně ano...
Osobně se domnívám, že MS Office ´zjistily´, že nejsou legální...
Doporučuju je odnstalovat a nainstalovat Libre Office (např.: cs.libreoffice.org/... ) - balík kancelářských aplikací, který je plnohodnotnou vaiantou vůči MS Office a - zdarma...
Nejde o to, že ´oni´ to objevili...
Objevily to, pravděpodobně, samy Office (u mašiny s nelegálním SW, připojené na net - a s povolenými aktualizacemi) je to dosti pravděpodobné...
Zase nemít povolené aktualizace a riskovat ´díry´, že jo?
Není lepší mít legální SW?
1. AVAST a nehlásí nic.
2. C: 84,3 GB ... D:144GB
3. windows 7 originál, office neoficiální
4. přesně si nevzpomínám, ale nainstalovala jsem StepManii.
doplněno 21.10.12 21:48:5. jsou zaplé automatické aktualizace
doplněno 21.10.12 21:49:Já si nemyslím, že to objevili, protože na jiném počítači to funguje normálně.
Tak to je jednoduché. Příčina je v nelegální MsOffice. Řešení jsou 2:
(1) Nainstalovat Libre Office (je zdarma a legální)
(2) Zakoupit licenci pro Ms Office
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.