Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám Microsoft Office 2010. Když otevřu soubor ve wordu, tak mi program napíše: "Microsoft Word přestal pracovat". Chtěla bych se zeptat, jak mám postupovat, aby se tato hláška již nezobrazovala.
Mockrát děkuji za radu.
0x
Příčin může být povíc...
1. Je nainstalován antivir? Jaký a co hlásí?
2. Kolik je volného místa na C: a příp. dalších discích?
3. Je MS Office oficiální a nebo ne? (a Win?)
4. Co bylo instalováno (nebo obecně - co se dělo na PC), když Word naposledy fungoval?
doplněno 21.10.12 20:42:5. Jsou zaplé automatické aktualizace? - pravděpodobně ano...
Osobně se domnívám, že MS Office ´zjistily´, že nejsou legální...
Doporučuju je odnstalovat a nainstalovat Libre Office (např.: cs.libreoffice.org/... ) - balík kancelářských aplikací, který je plnohodnotnou vaiantou vůči MS Office a - zdarma...
![]()
Nejde o to, že ´oni´ to objevili...
Objevily to, pravděpodobně, samy Office (u mašiny s nelegálním SW, připojené na net - a s povolenými aktualizacemi) je to dosti pravděpodobné... ![]()
Zase nemít povolené aktualizace a riskovat ´díry´, že jo? ![]()
Není lepší mít legální SW?
![]()
1. AVAST a nehlásí nic.
2. C: 84,3 GB ... D:144GB
3. windows 7 originál, office neoficiální
4. přesně si nevzpomínám, ale nainstalovala jsem StepManii.
doplněno 21.10.12 21:48:5. jsou zaplé automatické aktualizace
doplněno 21.10.12 21:49:Já si nemyslím, že to objevili, protože na jiném počítači to funguje normálně.
Tak to je jednoduché. Příčina je v nelegální MsOffice. Řešení jsou 2:
(1) Nainstalovat Libre Office (je zdarma a legální)
(2) Zakoupit licenci pro Ms Office
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.