Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte nějaký jednoduchý program, který umí převést formát avi na DVD (nejlépe free, ale pokud bude nějaký finančně přijatelný, tak klidně i ten).
Dříve jsem používal ConvertXtoDVD 4, ale všimnul jsem si, že mi zatěžuje CPU až na 100%... Tak nějaký, co mi neodstřelí procesor ![]()
Díky
DVD je proti AVI cca 5x větší, proto předpokládám, že chceš vytvořit klasické DVD, které bude chodit ve stolním přehrávači. Já vždycky používal Nero, přímo při vypalování a nemusím nic předem konvertovat.
Pamatuju, že jsem to měl v jednom starším Neru taky, pak jsem to inst. CD ale někde ztratil, koupil si tedy nové a tam už to nebylo...
doplněno 21.10.12 14:59:Jinak jasně, používám to na filmy a hlavně na zápasy Manchesteru United, co si nahraju přes TV kartu v PC a jelikož můj DVD přehrávač neumí přehrát formát avi, musím to prvně zkonvertovat.
A můžu se zeptat, kde to najdu? To myslíte to "Priorita překódování"? A když jí snížím, nebude ten výsledný obraz jak z nahrané VHSky? ![]()
Nemám ten program, ale i tak je jasný, že tohle nastavení kvalitu obrazu neovlivňuje. Jediné, co se stane je, že to bude úměrně tomu déle trvat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.