Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte nějaký jednoduchý program, který umí převést formát avi na DVD (nejlépe free, ale pokud bude nějaký finančně přijatelný, tak klidně i ten).
Dříve jsem používal ConvertXtoDVD 4, ale všimnul jsem si, že mi zatěžuje CPU až na 100%... Tak nějaký, co mi neodstřelí procesor
Díky
DVD je proti AVI cca 5x větší, proto předpokládám, že chceš vytvořit klasické DVD, které bude chodit ve stolním přehrávači. Já vždycky používal Nero, přímo při vypalování a nemusím nic předem konvertovat.
Pamatuju, že jsem to měl v jednom starším Neru taky, pak jsem to inst. CD ale někde ztratil, koupil si tedy nové a tam už to nebylo...
doplněno 21.10.12 14:59:Jinak jasně, používám to na filmy a hlavně na zápasy Manchesteru United, co si nahraju přes TV kartu v PC a jelikož můj DVD přehrávač neumí přehrát formát avi, musím to prvně zkonvertovat.
A můžu se zeptat, kde to najdu? To myslíte to "Priorita překódování"? A když jí snížím, nebude ten výsledný obraz jak z nahrané VHSky?
Nemám ten program, ale i tak je jasný, že tohle nastavení kvalitu obrazu neovlivňuje. Jediné, co se stane je, že to bude úměrně tomu déle trvat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.