Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vím, že je to asi individuální, ale jaký je podle vás nejlepší webový prohlížeč? Exploreru se vyhýbám, používal jsem Firefox, krásně mi přehrával videa na YT, všechno v pohodě, ale pak se mi začal docela sekat a trvalo dlouho, než se načetla nějaká stránka, tak jsem přešel k Chromu, ten je super, ale když si pustím nějakou muziku na YT a jdu pracovat na jinou záložku, tak se začne video sekat (i když třeba jen skroluju myší). Přemýšlel jsem o Opeře, ale když jsem si četl recenze na 12.02, tak to si do PC asi nedám
Díky za reakce
Jáý bych zůstal u FireFoxu. Zkus pročistit PC programem CCleaner a zase by ti mělo vše chodit plynule.
Každý prohlížeč "umí" něco lépe a něco jiného zase hůře. Proto používám střídavě Firefox, Operu, Maxthon, výjimečně i samotný (= bez nadstavby) Internet Explorer. Některý web běží lépe ve Firefoxu, jiný v Opeře. Bohužel dodnes ne všichni tvůrci myslí i na Operu (problémy se zobrazením a funkčností v Opeře má i Poraďte.cz).
Já bych tedy doporučila nainstalovat si několik prohlížečů a střídat je podle toho, jaké weby hodlám navštívit.
Díky, asi to tak vážně udělám a vyberu ten nejlepší. Teď jsem si zkusil rozjet tu Operu a zatím spokojenost, tak uvidíme
Jsem na opeře už 15 let. Mám teda v kompu vedle ní ještě Foxe ale co se týče načítání stránek byla Opera vždycky rychlejší. Pravda je že dvanácka mi připadá pomalejší než 11.2 která byla předtím. Foxe tu mám hlavně proto že člověk občas narazí na stánky optimalizovaný pro MSIE a ve Firefoxu se dá povolit použití jádra MSIE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.