Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webový prohlížeč

Od: ramirez* odpovědí: 14 změna:

Zdravím,

vím, že je to asi individuální, ale jaký je podle vás nejlepší webový prohlížeč? Exploreru se vyhýbám, používal jsem Firefox, krásně mi přehrával videa na YT, všechno v pohodě, ale pak se mi začal docela sekat a trvalo dlouho, než se načetla nějaká stránka, tak jsem přešel k Chromu, ten je super, ale když si pustím nějakou muziku na YT a jdu pracovat na jinou záložku, tak se začne video sekat (i když třeba jen skroluju myší). Přemýšlel jsem o Opeře, ale když jsem si četl recenze na 12.02, tak to si do PC asi nedám *ee*

Díky za reakce

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Nejsem moc náročnej uživatel, používám bez problémů Operu několik let.

ramirez*
hodnocení

A můžu se zeptat, jakou máte verzi? V recenzi na Slunečnici jsem od více uživatelů četl, že ta verze 12.02 stále padá anebo se seká (i celé PC)...

mil®

Verze
12.02
Sestavení
1578
Platforma
Win32
Operační systém
Windows 7

já také dlouho použivám operu a bez prolému také doporučuji mě teda opera ani na mobilu ani pc nikdy nespadla

praivo*
hodnocení

0x
SRWare Iron - je, stejně jako Chrome, založený na open-source projektu Chromium, takže vypadá skoro stejně, jen nezatěžuje systém procesec Google Updater a už dlouho se mi nestalo, že by spadl.
Nebo Comodo Dragon - prohlížeč od vývojářu antiviru, vyvíjený s ohledem na bezpečnost při prohlížení rizikových stránek.
Dále Maxthon, LunaScape (tyhle dva i docela hezky vypadají)...
ramirez*
hodnocení

Díky moc, vyzkouším, Maxthon znám, úplně jsem na něj zapomněl, takže asi zkusím prvně ten.

hodnocení

0x

Používám střídavě FF a Chrome, na win a linuxu, a nezaznamenal jsem žádný problém. Operu jsem používal krátce, ale nějak mi nesedla. O IE ani neuvažuju.

hodnocení

0x

Jáý bych zůstal u FireFoxu. Zkus pročistit PC programem CCleaner a zase by ti mělo vše chodit plynule. ;)

praivo*
Pokud je otevřených hodně panelů, občas se seká, i když čistím.
doplněno 21.10.12 13:58: U Opery pro Linux vzhled měnit nejde.

nikishak*
hodnocení

0x

Já mohu doporučit Operu, hlavně díky tomu, že si její vzhled můžeš MAXIMÁLNĚ upravit narozdíl od jiných prohlížečů. Také je velice rychlá.

iz*
hodnocení

0x

Každý prohlížeč "umí" něco lépe a něco jiného zase hůře. Proto používám střídavě Firefox, Operu, Maxthon, výjimečně i samotný (= bez nadstavby) Internet Explorer. Některý web běží lépe ve Firefoxu, jiný v Opeře. Bohužel dodnes ne všichni tvůrci myslí i na Operu (problémy se zobrazením a funkčností v Opeře má i Poraďte.cz).

Já bych tedy doporučila nainstalovat si několik prohlížečů a střídat je podle toho, jaké weby hodlám navštívit.

ramirez*
hodnocení

Díky, asi to tak vážně udělám a vyberu ten nejlepší. Teď jsem si zkusil rozjet tu Operu a zatím spokojenost, tak uvidíme :)

Jsem na opeře už 15 let. Mám teda v kompu vedle ní ještě Foxe ale co se týče načítání stránek byla Opera vždycky rychlejší. Pravda je že dvanácka mi připadá pomalejší než 11.2 která byla předtím. Foxe tu mám hlavně proto že člověk občas narazí na stánky optimalizovaný pro MSIE a ve Firefoxu se dá povolit použití jádra MSIE.

alesek22*
hodnocení

0x

jednoznacne google chrome nejrychlejsi nejlepsi podle me :) fire fox pro vykonejsi pc :D ale chrome jde rychle zpustit a de na nem rychle surfovat na jakemkoliv PC...na vetsine

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]