Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blender - 3D Okno

Od: jokec odpovědí: 7 změna:

Čau, když zapnu blender, tak mi neodpovida 3D okno, ale když do něj dam 3DMesu, tak sice 3D okno jde, ale strašně se seka. Nejde nějak tenhle problem vyřešit aniž by se okno sekalo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čau,zkus vypnout nepotřebné programy,jednou mě to taky pomohlo a bylo to ok,jakou máš sestavu -viděl bych to asi u niší paměti Grafiké Karty nebo paměť v počitači;)

jokec
hodnocení

Grafika: ATI Radeon HD 3870, RAM: 512 MB

RAM: 4GB

Ahoj,instalovals ovladače na grafickou kartu? - AMD Catalyst

jokec
hodnocení

Jak to zjistim? A po připadě, kde je mužu stahnout?

jokec
hodnocení

Nebo mohlo by to byt, taky menšim místem na disku?

Pokuď jsto instaloval tak by měla být červená ikona s nápisem ATI u hodin,je to takovy manager obrazovky,kde si nastavuješ ty parametry obrazu (barva,rozlišení,vykreslování,...),jinak to mužeš stáhnout na stance výrobce support.amd.com/... ,Tím místem na disku si nejsem moc jist,ale můžeš něco uvolnit a uvidíš sám.

Blender - 3D Okno

jokec
hodnocení

Tak, tenhle problem byl vyřešen, po tom co jsem dal tenhle soubor do Blenderu :) , docela shodou okolnosti k tomu došlo.

downloads.ziddu.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]