Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač k síťovému adaptéru - co s tím?

Od: cashed odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám menší problém na starším PC, přešel jsem na Windows 7 Ultimate a nemám k tomu žádné ovladače. Slyšel jsem o programu na vyhledání ovladačů a nainstalování. Tento program jsem do staršího PC nainstaloval, ale chybí ovladač na síťový adaptér.

Vím že síťový adaptér je Bridgecom Fast Ethernet Adapter. Nemůžu k němu nikde najít ovladač...

Nevíte někdo co s tím?

Díky...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Jakou máš základní desku?

doplněno 17.03.13 14:14:

Sice máš PCI kartu, ale možná by po nainstalování nových ovladačů mohla tu kartu lépe rozpoznat (jen teorie).

doplněno 17.03.13 14:20:

Tak nic, prolezl jsem internet, nejde o tom zjistit víc než doporučení ovladače níže.

cashed

Základní deska je : Fujitsu Siemens D1961

praivo*

praivo*
hodnocení

1x

Zkus ještě tenhle ovladač.

luke237
hodnocení

0x
Co ti k tomu pise Spravce zarizeni? Urcite se ti tam musi objevit vice, nez jen "BridgeCom". Je to PCI karta?
luke237
Jak se doklepat ke Spravci zarizeni.
cashed
Ano je to PCI sbérnice. Píše to jenom síťový adaptér ethernet.

fribble*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat ukidriver.com/...

cashed

Nejde mi to stáhnout. Nenaskočí to, jen se to pořád na něco odkazuje... Neznáte prosím nějaký funkční odkaz?

praivo*

Vždyť už jsem ti odkaz poslal: download.cnet.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]