Nejste přihlášen/a.
Potřebuji vědět jak nainstalovat wordpress přes ftp na server. Mám normálně stránky u web zdarma a chtěl bych ho tam mít. Je to vůbec možné? Šlo by to udělat přes mobil? Mám telefon nokia 500.
Děkuji
0x
Návod je tady - lepší asi v češtině neseženeš.
Na webzdarma to asi nepojede - weby co jsou zadarmo to asi nepodporují, informuj se tam.
doplněno 21.10.12 09:13:koukám - link jsem nedal - tak tady: navody.c4.cz/...
0x
Přes FTP můžete Wordpress na WebZdarma zkopírovat, nainstalovat jej ale asi budete muset už z WebuZdarma.
Moc dekuji Vojtech
0x
Založ si hosting na endora.cz a tam se dá WordPress nainstalovat v administraci. Jenom ťukneš na čudl a všechno se nakopíruje a nastaví. ![]()
V administraci klikneš na čudl který je na obrázku označen a hned první na tebe vyskočí možnost nainstalovat WordPress. A než se začneš pouštět do stavby webu, nebylo by lepší vyřešit první a podle mě důležitější problém? Sehnat funkční CD Windows není zas tak velký problém. ![]()
Aha obrázek. :D

doplněno 21.10.12 11:12: prostě zbrklost a smůla :D
A admin mě asi zabije, le pokud si trváš na XPčkách, zkus uloz.to/... , funguje.
doplněno 21.10.12 13:43: *ale| kubuntu.org/... (stáhni, vypal na CD a nabootuj, nebo použij LiLi (LinuxLive USB Installer) a nainstaluj na flash disk linuxliveusb.com/...
Pokud nebudeš vědět, co dělat, napiš.
Proč by tě měl admin zabíjet? Jestli má blechta originální licenční štítek, tak si může instalačky Win stahovat do alelůjá.
doplněno 21.10.12 15:09: Flash disk dnes stojí max. 100 Kč... Admin ve škole by ti to neudělal? Když budeš chtít, přinejhorším ti to vypálím já a pošlu poštou (pokud náhodou nejsi z Chebska).
doplněno 21.10.12 16:35: Spravovat web z FTP je blbost, radši si dej do pořádku počítač.
doplněno 21.10.12 16:43: Jak už jsem napsal, CD ti po domluvě klidně vypálím a pošlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.