Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím nahradím powerpoint?

Od: janamm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, ve škole jsem dostala za úkol plno prezentací ale mám problém - můj notebook nemá nainstalovaný powerpoint abych mohla nějakou prezentaci vytvořit. Nemá někdo typ na nějaký program kde se taky dají prezentace dělat? Bohužel nemám peníze na to, abych si tu sadu koupila, tak hledám jiné řešení..Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

LibreOffice Impress

cs.libreoffice.org/...

dericcaster*
hodnocení

0x

Také lze použít OpenOffice. openoffice.cz/...

patronka*
hodnocení

0x

Prezentace se dá dobře udělat i s hudbou v programu Picasa, musí ale být sestavena z obrázků ve formátu JPG (JPEG) a dá se opatřit i textem.

hodnocení

0x

Mno já si stáhl ze stahuj OpenOffice.org 3.0 je Free a umí toho víc ,vlastně je to totéž jak mrkvosoft office ale zadara.Umí číst powerpointy a taky je tvořit a další.

PS také mi ho takto někdo doporučil.

dzordz*
hodnocení

0x

Prezentace se dá vytvořit i v čemkoli jiném a uložit do pdf, které pak zobrazíte na celou obrazovku a místo scrollování dolů budete přepínat šipkama, tedy skákat přímo po stránkách.

A oblíbeným nástrojem na tohle by mohl být latex. Jestli vám to ale nic neříká, tak libovolný texťák / grafický editor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]