Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhasínání notebooku (monitoru)

Od: jahoda315* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně blikání obrazovky u notebooku. Už jsem zde psala, že potřebuji propojit dva pc, abych mohla přenést data, protože tady na tom "blikajícím" mi to hlásilo nedostatek paměti. Myslela jsem, že to může být i tím. Ale, i když jsem místo částečně uvolnila, tak monitor zhasíná stále. Začalo to před pár dny, zničehonic. Nic jsem neinstalovala atd. Asi to bude spíš hardwarem, že? Když zapnu počítač, tak nabíhá systém, ale už při zadávání hesla na svůj profil to na pár vteřin vypne a pak zase obraz naskočí, pak opět zhasne atd. Jinak notebook je ale stále zaplý, pouze monitor zlobí. :( Pak to ještě párkrát udělá, že zčerná, ale po chvíli naskočí. Pak to na nějakou dobu přejde. Ale občas to bylo černé i několik minut, ozývaly se opakující se zvuky, jako, když provedete nějaký neplatný úkon, nebo tak. To už jsem nevydržela z nervama a pc zrestartovala.

Čím to může být? Prosím, poraďte, díky.

Jinak, nevím, jestli to k něčemu je, ale notebook je Asus F5GL, mám ho cca 4 roky. Systém je Windows Vista Home.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud potřebuješ stáhnout data, zkus nechat počítač zapnutý déle - ať si klidně bliká a cinká, třeba se ´umoudří´... Pak - případně, počítače propoj, stažení dat na druhý můžeš poté ovládat z počítače fungujícícho.

Ale - i kdyby se nakrátko ´umoudřil´, závada je pravděpodobně v napájecí části monitoru a pomůže jen servis.

praivo*
Jestli se ozývaly nějaké zvuky, tak to asi nebude napájením...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]