Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XnView

Od: stanavaf® odpovědí: 5 změna:
Ahoj lidi, tak vám nějak nevím, mám smíšený pocity, radost z vytvořeného a mrzutost z nedodělaného. Stáhla jsem si program XnView a podle tohohle programujte.com/...
jsem si vytvořila spořič, uložila na plochu, ale jak dál, aby se mě spustil při klidu comlu. Zkoušela jsem zobrazení/vytvořit spořič/obrázky/nastavení, ale je to blbost tudy cesta nevede, páč ve výberu daná složka "vytvořená mnou"není. Pomozte mě to dokončit, protože to vypadá celkem dobře a dalo by se na to i dívat. Díky Ahoj

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

*smich* no nic tak teda tady odpovím sama sobě - jako by tato otázka nebyla- při ukládání nedám soubor . exe, nýbrž ale spořič, dám to na plochu, pak na to ťuknu pravou myší a dám nainstalovat. Toď vše, já jen aby se ta otázka tady tak nečervenela. :D čau
Dobře a nebo ten scr soubor nakopíruješ do adresáře windows a podadresáře system32 pak ho uvidíš v tom seznamu, doufám :D
hodnocení

ahoj, no tak fajn, a nevíš jak náhodou udělat v tomto programu prezentaci takovou, aby řekněme pod 10 obrázkama běžela hudba a pak by se to změnilo, obrázky by v této prezentaci běžely další, ale pod jinou hudbou? Díky St.
To náhodou nevim (nepoužívám),ale předpokládám že do toho dalšího nastavení jsi se dívala ;)
hodnocení

Ahoj, jj. dívala a tenhle program vzdávám. Teď jsem tady, mrkni, prosím poradte.cz/...
Díky St.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]