Ahoj lidi, tak vám nějak nevím, mám smíšený pocity, radost z vytvořeného a mrzutost z nedodělaného. Stáhla jsem si program XnView a podle tohohle programujte.com/... jsem si vytvořila spořič, uložila na plochu, ale jak dál, aby se mě spustil při klidu comlu. Zkoušela jsem zobrazení/vytvořit spořič/obrázky/nastavení, ale je to blbost tudy cesta nevede, páč ve výberu daná složka "vytvořená mnou"není. Pomozte mě to dokončit, protože to vypadá celkem dobře a dalo by se na to i dívat. Díky Ahoj
no nic tak teda tady odpovím sama sobě - jako by tato otázka nebyla- při ukládání nedám soubor . exe, nýbrž ale spořič, dám to na plochu, pak na to ťuknu pravou myší a dám nainstalovat. Toď vše, já jen aby se ta otázka tady tak nečervenela. :D čau
ahoj, no tak fajn, a nevíš jak náhodou udělat v tomto programu prezentaci takovou, aby řekněme pod 10 obrázkama běžela hudba a pak by se to změnilo, obrázky by v této prezentaci běžely další, ale pod jinou hudbou? Díky St.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.