Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám problém s touto tiskárnou. Dříve vše klapalo, ale najednou tiskárna přestala reagovat na požadavek tisku, funguje pouze skenování. Tiskárna je stará pár měsíců.
Pokud chci nainstalovat znovu ovladače tiskárny, píše to, že se nepodařilo nainstalovat. Zkoušel jsem všechno možné, několikrát přeinstalovávat ovladače, jak z cd, tak stáhnuté i z netu, ale něco je špatně... . Počítač ji v pohodě nalezne, ale ten problém je především u ovladačů (předpokládám).
Nemáte někdo s touto tiskárnou zkušenost? Vidím již pouze poslední možný krok - přeinstalovat Windows, přece jen je tam už nějaký ten bordel a možná tam tomu něco začalo vadit ve funkci.
Nekdy kdyz ovladace odeberes a hned zase pridat, tak se z toho Windows nedokazou dost dobre vzpamatovat
Mám HP LaserJet Pro M1132 nejde mi ze stránek nainstalovat Readiris Pro v12 .
Píše mi to, že tiskárna není podporovaná, přitom je přímo na stránkách u této tiskárny.
Ten základní program Scan To je hrozný.
Jaké máte zkušenosti s jinými programy na skenování více stránek textu do jednoho souboru PDF.
Např. VueScan Pro musí se zaplatit, aby pořádně fungoval?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.