Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spouštění počítače

Od: marta52* odpovědí: 9 změna:

včera jsem byla nucena vypnout počítač tlačítkem, dnes při pokusu o spuštění naskočila pouze

doplněno 16.03.13 19:45:

tato obrazovka,na které neustále probíhá zelený proužek a již minl. 5 minut se nic jiného neději, prosím o radu, co s tíml

Spouštění počítače

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Naskočilo co? Jaký OS?

doplněno 16.03.13 19:55:

Znovu to vypni tlačítkem a znovu spusť (případně použij tlačítko pro restartu, pokud ho máš). Při startu mačkej F8 a až se objeví volby, vyber "Nouzový režim". Jestli naběhne, normálně (přes Windows) ho restartuj a uvidíš. Jestli nenaběhne, připrav si instalační DVD (kvůli opravě systému).

marta52*
hodnocení

no ještě předtím po naskočení níže zobrazené obrazovky proběhlo částečné přihlášení až do té obrazovky výše uvedené

Spouštění počítače #2

luke237
hodnocení

0x
Drzel bych pri startu Crtl (nebo u drivejsich verzi Windows klavesu F8) a nastartoval v Nouzovem rezimu. Pak dej hned Restartovat a snad se to rozebehne.
marta52*
hodnocení

Mám visty, ale ani na ctrl ani na F 8 nereagujhí, tak počkám, snad to zase po nějaké minutě naskočí samo. Až do to obrazovky s možností nastartovat v nouzovém režimu

marta52*
hodnocení

tak nevím, obrazovka s možností nouzového rezimu naskočila, ale bohužel na klávesnici nereaguje, je možné, že klávesnice nefunguje? mám bezdrátovou. Teď naví zůstává obrazovka jen šedá.

doplněno 16.03.13 20:26:

tak jsem použila normální klávesnici a dostala jsem se na úvodní obrazovku a zkouším počítač restartovat a počítač nabíhá snad v pořádku, takže moc díky za pomoc.

Vypnout a znovu zapnout.

luke237

Uz ti to sice s tim F8 funguje, presto ale prikladam odkaz primo na stranky Microsofu kvuli tomu startu v Nouzovem rezimu ve Vistach.

Ani nevim, jestli klavesnice muze v Boot Menu fungovat. Jeste pro ni nejsou natazene ovladace :( Budes muset pripojit nejakou klasickou s konektorem PS/2 (za urcitych okolnosti muze fungovat i klavesnice s USB konektorem).

marta52*
hodnocení

také díky za radu, s normální klávesnicí už to jde, ale bezdrátová bohužel nejde ani v normálním režimu. vyměnila jsem i baterie, jestli to není tím, ale není.

doplněno 16.03.13 20:38:

ale teď už vše funguje jak má, takže ještě jednou děkuji za pomoc.

luke237
To jsme radi, ze se to podarilo zprovoznit *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]