Nejste přihlášen/a.
včera jsem byla nucena vypnout počítač tlačítkem, dnes při pokusu o spuštění naskočila pouze
doplněno 16.03.13 19:45:tato obrazovka,na které neustále probíhá zelený proužek a již minl. 5 minut se nic jiného neději, prosím o radu, co s tíml
Naskočilo co? Jaký OS?
doplněno 16.03.13 19:55:Znovu to vypni tlačítkem a znovu spusť (případně použij tlačítko pro restartu, pokud ho máš). Při startu mačkej F8 a až se objeví volby, vyber "Nouzový režim". Jestli naběhne, normálně (přes Windows) ho restartuj a uvidíš. Jestli nenaběhne, připrav si instalační DVD (kvůli opravě systému).
Mám visty, ale ani na ctrl ani na F 8 nereagujhí, tak počkám, snad to zase po nějaké minutě naskočí samo. Až do to obrazovky s možností nastartovat v nouzovém režimu
tak nevím, obrazovka s možností nouzového rezimu naskočila, ale bohužel na klávesnici nereaguje, je možné, že klávesnice nefunguje? mám bezdrátovou. Teď naví zůstává obrazovka jen šedá.
doplněno 16.03.13 20:26:tak jsem použila normální klávesnici a dostala jsem se na úvodní obrazovku a zkouším počítač restartovat a počítač nabíhá snad v pořádku, takže moc díky za pomoc.
Uz ti to sice s tim F8 funguje, presto ale prikladam odkaz primo na stranky Microsofu kvuli tomu startu v Nouzovem rezimu ve Vistach.
Ani nevim, jestli klavesnice muze v Boot Menu fungovat. Jeste pro ni nejsou natazene ovladace Budes muset pripojit nejakou klasickou s konektorem PS/2 (za urcitych okolnosti muze fungovat i klavesnice s USB konektorem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.