Po nainstalování virtuální mechaniky se mi ztratila DVD-RW mechanika.Zkoušel jsem nainstalovat nový ovladač k mechanice, ale nepomohlo to. Můžete mi někdo poradit, jat se dopracuju k viditelné DVD mechanice (viditelné v průzkumníku). Díky
Odebrat ve spravci zarizeni, pokud tam tedy vubec bude a kouknout zda radic ve spravci zarizeni nema vykricnik a případně odebrat. Ovladač k mechanice? Co jsi instaloval?
mrtommy*
Pokud předchozí způsoby nepomáhají,tak otevřete skříň a zkontrolujte,zda jsou pořádně připojeny konektory,špatný dotyk nastává při manipulaci nebo nárazu.
tomm*
Díky za radu, prosím o další. Popíšu, co jsem zatím provedl. Vykřičník byl u virtuální mechaniky a portu com 1. Obojí jdem odebral. Teď je ve správci zařízení jen DVD mechanika, ale nelze nainstalovat a vyskakuje hláška Instalované zařízení nebylo ve stromové struktuře HW nalezeno. Pak jsem zkoušel znovu nainstalovat a odinstalovat Daemona. Ve správci zařízení se objevil vykřičník u funkce PnP BIOS Extension. Prostě nefunguje Plug and Play.Poraď, prosím, jak stohoven z toho. Jestli se z toho dá ještě nějak vybruslit.
Ve správci máš dvd mechaniku a nelze naistalovat? Jak to mam chápat? Nemáš těch programů s virtuální mechanikou více? Mě se zdá že ti pořád šaškuje ta virtuální mechanika a tohle mě v tom utvrzuje: pc-help.cz/... Nejdříve to pořádně odinstaluj až potom stáhni novou verzi a instaluj...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.