Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu zaplatit SMSkou

Od: susenka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych si koupit do hry nějaký věci (internetový hry) přes SMS ale nejde mi to poslat jak to mám udělat aby to šlo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucius*
hodnocení

0x

A co takhle říct o jakou hru jde a jak to zkoušíte? Pokud máte služební telefon, může být služba na placení přes sms vypnuta.

susenka*
hodnocení

Jde o metin2 quadcore a normální můj telefon žádný služební. Chci to koupit přes SMS.

hodnocení

0x

Na kde a jakou hru konkrétně?

iz*
hodnocení

0x

Nemáte nízký kredit nebo vypnuty Prémium SMS? Platit SMSkami lze až po odblokování u operátora.

susenka1
hodnocení

Omlouvám se nějsem přihlášena, ale jak to mám odblokovat?

martin32*

To je jednoduché to jsem taky řešil. Zavolat operátorovi ať tu službu zapne a určitě to půjde :)

doplněno 18.10.12 16:27:

Myslim že je to premium sms nebo nevim oni budou vědět určitě

susenka1
hodnocení

Jemi 14, takže prosím co mu mám říct a to mám zavolat naT-mobile v kontaktech?

Zavolej na 4603, až Ti začne automat přeříkávat volby menu tak stiskni 1, až se zas rozkecá, tak *99 (hvězdička 99) spojí Tě přímo s operátorem.

Tomu řekni, že chceš zapnout Premium SMS.

doplněno 18.10.12 21:58:

Jaké je to číslo, přes které to platíš? Ať víme, jestli je to opravdu Premium sms.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]