Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování souborů google Chrom

Od: honzav88* odpovědí: 12 změna:

Zdravím, mám prosbu, při stahování na prohlížeči google chrom mi po stažení resp. při pokusu spuštění souboru vyskočí hláška:

Systém windows nemůže najít položku
C:\...html
Ujistěte se, zda je název zadán správně a akci opakujte.

Stahovaný soubor, ač proběhne stahování celé, není v cílové složce ani jinde v PC. Jiné prohlížeče v stejném PC stahují soubory normálně. Používám OS Vista.

Děkuji za pomoc

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

4x

Jaký soubor stahuješ? HTML stránky můžeš přímo uložit přes Ctrl+S.

doplněno 17.11.12 21:43:

Zkus ještě Iron (klon Chromu bez Googlích doplňků) a napiš, jestli stahuje správně.

doplněno 17.11.12 22:01:

Google asi něco pokazil... Tak si ten Iron nech, oproti Chromu nepoznáš rozdíl (kromě jména a ikony) ;)

honzav88*
hodnocení

žádný typ souboru nejde stáhnout... resp. stáhnout jde, např. soubor 1Gb se normálně stahuje, ale po stažení když chci soubor otevřít z lišty chromu vyskočí tato chybová hláška... a pokud ho hledám v cílové složce tak nikde soubor neni. Vyměnil jsem i antivir z Avastu na MS Essentials, ale přesto nic..

honzav88*
hodnocení

tak ten Iron stahuje bez problémů...

doplněno 17.11.12 22:12:

JJ, je to to samé, super. díky za radu:) Asi se chromu nelíbim no :-D

hodnocení

0x

Nastavení - Rozšířené - Stahování - Stáhnout do... je tam nastavená existující složka? Případně zaškrtni "Před uložením se zeptat".

honzav88*
hodnocení

Ano mám tam nastavenou existující složku a když jsem zkusil nastavit "před uložením se zeptat" (dal jsem cestu na plochu) tak přesto hlásilo stejnou chybu. :(

tuomas*
hodnocení

0x

Zkus kliknout pravým na ikonu chrome na ploše a pak spustit jako správce.

honzav88*
hodnocení

Zkusil jsem a bohužel pořád stejná chyba... zkoušel jsem ho už i přeinstalovat, docela mě to štve :( pro rychlost ho nechci opouštět, ale tohle obtěžuje hodně...

Skuste odinstalovat a pak projet ccleanerem a pak znovu nainstalovat.
Ccleaner ke stažení zde slunecnice.cz/...
Bohužel píšu z mobilu tak to asi nebude klikatelný odkaz.
doplněno 20.10.12 18:19: aha on se z toho odkaz "klikatelný"stal automaticky, aspoň se mi to tak v mobilu zobrazuje. :)
doplněno 20.10.12 18:20: aha on se z toho odkaz "klikatelný"stal automaticky, aspoň se mi to tak v mobilu zobrazuje. :)

Blechto odkaz je v pohodě, fachčí.

honzav88*
hodnocení

Díky za radu... CCleaner mám, zkusím.

doplněno 20.10.12 19:58:

Tak bohužel taky to nejde... :(

tepac518

Zdravím, mm upln stejn problém. Zkoouel jsem to samé a nic se nestalo. Jestli za to můžou Visty nebo FW?

honzav88*
hodnocení

Já už toho vyzkoušel tolik, i jsem to řešil s ITákem :) Ten mi proadil ten antivir... Jinak ho nic jiného taky nenapadá... KDyž mě ten chrome opravdu vyhovuje ale tohle mě hodně trápí... Nevím jestli ty visty? Je pravda, že na služebním PC mám XP a vše funguje..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]