Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám prosbu, při stahování na prohlížeči google chrom mi po stažení resp. při pokusu spuštění souboru vyskočí hláška:
Systém windows nemůže najít položku
C:\...html
Ujistěte se, zda je název zadán správně a akci opakujte.
Stahovaný soubor, ač proběhne stahování celé, není v cílové složce ani jinde v PC. Jiné prohlížeče v stejném PC stahují soubory normálně. Používám OS Vista.
Děkuji za pomoc
Jaký soubor stahuješ? HTML stránky můžeš přímo uložit přes Ctrl+S.
doplněno 17.11.12 21:43:Zkus ještě Iron (klon Chromu bez Googlích doplňků) a napiš, jestli stahuje správně.
doplněno 17.11.12 22:01: Google asi něco pokazil... Tak si ten Iron nech, oproti Chromu nepoznáš rozdíl (kromě jména a ikony)
žádný typ souboru nejde stáhnout... resp. stáhnout jde, např. soubor 1Gb se normálně stahuje, ale po stažení když chci soubor otevřít z lišty chromu vyskočí tato chybová hláška... a pokud ho hledám v cílové složce tak nikde soubor neni. Vyměnil jsem i antivir z Avastu na MS Essentials, ale přesto nic..
Zkusil jsem a bohužel pořád stejná chyba... zkoušel jsem ho už i přeinstalovat, docela mě to štve pro rychlost ho nechci opouštět, ale tohle obtěžuje hodně...
Díky za radu... CCleaner mám, zkusím.
doplněno 20.10.12 19:58: Tak bohužel taky to nejde...
Zdravím, mm upln stejn problém. Zkoouel jsem to samé a nic se nestalo. Jestli za to můžou Visty nebo FW?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.